Huawei TalkBand B1 – det første kig

WEB-TV: MereMobil.dk har set nærmere på Huaweis første wearable device, der er et armbånd, men også et bluetooth headset.

TalkBand B1

Huawei TalkBand B1 (Foto: Huawei)

Wearable gadgets bliver mere og mere populære og producenterne vil ikke stå tilbage for hinanden. Både LG, Samsung og Sony er klar med deres – ligesom også producenter som Garmin og FitBit har meldt sig på banen.

 - Sony SmartBand og Lifelog

Og i går offentliggjorde Huawei deres bud på et wearable gadget, som ikke alene er et armbånd men også et bluetooth headset.

- Huawei TalkBand B1 – din daglige følgesvend

Det er endnu uvist om vi får TalkBand B1 i handlen på det danske marked, da det var så hemmeligt at selv Huawei Danmark ikke kendte til produktet før pressemødet i Barcelona.

- ”Ganske ærligt er det første gang, at jeg selv har produktet i hånden her, og umiddelbart kan jeg ikke bekræfte om det kommer til Danmark. På Huawei Danmarks vegne vil jeg i hvert fald sige, at det ser ganske spændende ud og vi vil ind i og se om det er relevant og lancerer i det danske marked. Det der også gør produktet spændende er, at det ikke kun understøtter Huaweis egne produkter, men Android-platformen bredt,” sådan lød det fra Thor Gøtz, Salgsdirektør i Huawei Danmark, til MereMobil.dk umiddelbart efter præsentationen.

 - WEB-TV: Wearable gadgets - sådan bliver fremtiden

MereMobil.dk kan i øvrigt oplyse, at TalkBand B1 både understøtter Android og iOS.

Mere til historien

Huawei præsenterede foruden TalkBand også verdens hurtigste mobile 4G-modem, smartphonen Ascend G6 og to tablets.

TicWatch Pro 3 Ultra GPS test | Et hårdført smartwatch til de aktive

TEST: Når man bruger ord som "pro" og "ultra" i et produktnavn, stiger forventningerne. Kan Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS leve op til sit navn?

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Google-ur skal konkurrere mod Apple Watch

VIDEO: Alt tyder på, at Google er på vej med et længe ventet smartwatch, som skal tage kampen op mod Apple Watch.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Fitbit på vej med nyt – Charge 5 er lækket

En række af funktionerne, billeder og prisen på det kommende Fitbit Charge 5 er lækket før den officielle annoncering. Se alle detaljerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram