Huawei TalkBand B1 – det første kig

0

WEB-TV: MereMobil.dk har set nærmere på Huaweis første wearable device, der er et armbånd, men også et bluetooth headset.

TalkBand B1
Huawei TalkBand B1 (Foto: Huawei)

Wearable gadgets bliver mere og mere populære og producenterne vil ikke stå tilbage for hinanden. Både LG, Samsung og Sony er klar med deres – ligesom også producenter som Garmin og FitBit har meldt sig på banen.

 – Sony SmartBand og Lifelog

Og i går offentliggjorde Huawei deres bud på et wearable gadget, som ikke alene er et armbånd men også et bluetooth headset.

Huawei TalkBand B1 – din daglige følgesvend

Det er endnu uvist om vi får TalkBand B1 i handlen på det danske marked, da det var så hemmeligt at selv Huawei Danmark ikke kendte til produktet før pressemødet i Barcelona.

– ”Ganske ærligt er det første gang, at jeg selv har produktet i hånden her, og umiddelbart kan jeg ikke bekræfte om det kommer til Danmark. På Huawei Danmarks vegne vil jeg i hvert fald sige, at det ser ganske spændende ud og vi vil ind i og se om det er relevant og lancerer i det danske marked. Det der også gør produktet spændende er, at det ikke kun understøtter Huaweis egne produkter, men Android-platformen bredt,” sådan lød det fra Thor Gøtz, Salgsdirektør i Huawei Danmark, til MereMobil.dk umiddelbart efter præsentationen.

 – WEB-TV: Wearable gadgets – sådan bliver fremtiden

MereMobil.dk kan i øvrigt oplyse, at TalkBand B1 både understøtter Android og iOS.

Mere til historien

Huawei præsenterede foruden TalkBand også verdens hurtigste mobile 4G-modem, smartphonen Ascend G6 og to tablets.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer