Samsung annoncerer Gear 2 og Gear 2 Neo

Samsung har netop udsendt pressemeddelelse for deres to nye smartwatches – Gear 2 og Gear 2 Neo. Læs om dem her.

Rygterne har floreret på højtryk og senest har @Evleaks lækket pressefoto af Samsungs nye smartwatches. Men nu er det ikke længere rygter, Samsung har nemlig annonceret de i morgen offentliggør de to nye smartwatches.

@Evleaks havde også skrevet, at de ville få navnene Galaxy Gear 2 og Galaxy Gear 2 Neo, dette er dog ikke helt korrekt. Navnet Galaxy forsvinder nemlig på de to nye ”Gear”, hvilket formentlig er fordi de kommer med styresystemet Tizen i stedet for Android. I stedet får de navnene Gear 2 og Gear 2 Neo.

TEST: Samsung Galaxy Gear

Specifikationerne på Gear 2 og Gear 2 Neo er de samme og den største forskel på de to er, at Gear 2 Neo kommer uden et 2 megapixels kamera.

Gear 2 kommer i farverne Charcoal Black, Gold Brown og Wild Orange, mens Gear 2 kommer i Charcoal Black, Mocha Grey og Wild Orange. Foruden urremmene kan vælges efter hvad man er mest til, kan startskærmens baggrund, uret design og skifttype også tilpasses.

Foruden at vise klokken til brugeren, så kan Gear 2 blandt andet også bruges til motion, pulsmåler og skridttæller. De tilbyder, at være ”din personlige træner”.

– “Samsung fortsætter med at lede innovationen på markedet for wearable gadgets ved at skabe enheder, der er fuldt integreret i livet for forbrugerne gennem udvidede tilslutningsmuligheder funktioner, stilfulde tilpasningsmuligheder og et økosystem med applikationer,” siger JK Shin, CEO og formand for IT & Mobile Division, Samsung Electronics.

Begge enheder er en forlængelse af brugernes daglige liv og tilbyder dem mere kontrol blandt andet ved, at det er muligt at betjene TV, settop boxe via WatchOn Remote-applikationen. Gear 2-enhederne har også en musikafspiller, hvilket gør det muligt at høre musik selvom telefonen ligger derhjemme.

 – Wearable gadgets – sådan bliver fremtiden

Samsung Gear 2 (Foto: Samsung)

Samsung Gear 2 (Foto: Samsung)

Gear 2 og Gear 2 Neo er de første wearable gadgets på Tizen platformen.

De bliver tilgængelige på markedet fra april måned, det er endnu uvist hvornår vi skal vente de kommer i de danske butikker – ligesom prisen også er ukendt.

 – Følg Galaxy S5-event her

Mere til historien

Både Gear 2 og Gear 2 Neo kommer med en skærm på 1,63 tommer af typen AMOLED (320×320 pixels), 1.0 GHz dual-core processor, Tizen OS og så får Gear 2 et kamera på 2.0 megapixels, mens Gear 2 Neo kommer uden kamera.

Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram