Kom tæt på Xiaomi – Kinas iPhone

WEB-TV: Xiaomi kaldes Kinas iPhone – særligt fordi de er kendte for at kopiere Apple. I dette indslag kommer du tættere på Xiaomi.

Xiaomi kinas iphone

Xiaomi er nu verdens sjettestørste smartphoneproducent.

Xiaomi har fået godt fat den interessante kundegruppe som tæller unge aktive, veduddannede kinesere – på nogle områder trendsettere.

Med produkter der i høj grad minder om iPhone, en bevidst strategi om at tage de mest succesfulde elementer Apple, og lancere dem som deres egne - og kommunikation der minder om Steve Jobs’, har indtil videre givet kinesiske Xiaomi en ret stor succes.

Xiaomi er nu verdens sjettestørste smartphone-producent, til trods for, at de stort set kun har produkter på markedet i Kina. Planen er, at sælge over 100 millioner smartphones i 2015, hvilket er en femdobling på blot to år.

Når Xiaomi kaldes Kinas iPhone er det ikke kun fordi produkterne anvendes på en måde, der minder om hvordan en iPhone benyttes. Det handler også om, at produkterne fra Xiaomi i høj grad ”låner” fra Apples designlinje.

I nedenstående indslag kan du komme tættere på det blot fire år gamle selskab.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

Hvis du vil vide mere om hvordan Xiaomi har fået succes kan du læse vores store analyse af Xiaomi, der trækker fra Apple og Samsung. Selskabet har planer om at udbrede sig i Indien, Brasilien og Indonesien, inden turen kommer til USA og Europa.

Xiaomi og Leica indgår partnerskab om mobilkamera

Huawei og Leica samarbejder ikke længere om mobilkamera-teknologi. Nu overtager Xiaomi.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Xiaomi spiller et sikkert kort – tæt på Xiaomi 12

VIDEO: Xiaomi 12 er kompakt, men yder alligevel som en topmodel, hvor pris og kvalitet balancerer flot.

(mere…)
Kom i gang med green-screen videoer fra mobilen

VIDEO: Med din telefon og en green-screen kan du skabe tjekkede videoer. Her er mine begyndertips til let og billigt at komme i gang med green-screen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram