Kom tæt på Xiaomi – Kinas iPhone

WEB-TV: Xiaomi kaldes Kinas iPhone – særligt fordi de er kendte for at kopiere Apple. I dette indslag kommer du tættere på Xiaomi.

Xiaomi kinas iphone

Xiaomi er nu verdens sjettestørste smartphoneproducent.

Xiaomi har fået godt fat den interessante kundegruppe som tæller unge aktive, veduddannede kinesere – på nogle områder trendsettere.

Med produkter der i høj grad minder om iPhone, en bevidst strategi om at tage de mest succesfulde elementer Apple, og lancere dem som deres egne - og kommunikation der minder om Steve Jobs’, har indtil videre givet kinesiske Xiaomi en ret stor succes.

Xiaomi er nu verdens sjettestørste smartphone-producent, til trods for, at de stort set kun har produkter på markedet i Kina. Planen er, at sælge over 100 millioner smartphones i 2015, hvilket er en femdobling på blot to år.

Når Xiaomi kaldes Kinas iPhone er det ikke kun fordi produkterne anvendes på en måde, der minder om hvordan en iPhone benyttes. Det handler også om, at produkterne fra Xiaomi i høj grad ”låner” fra Apples designlinje.

I nedenstående indslag kan du komme tættere på det blot fire år gamle selskab.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

Hvis du vil vide mere om hvordan Xiaomi har fået succes kan du læse vores store analyse af Xiaomi, der trækker fra Apple og Samsung. Selskabet har planer om at udbrede sig i Indien, Brasilien og Indonesien, inden turen kommer til USA og Europa.

Pixel 7a er en solid budgettelefon få forbedringer

VIDEO: Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone med svagheder. Se anmeldelsen her og find ud af, om Pixel 7a er pengene værd.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Sådan vælger du den bedste SSD

VIDEO: SSD-drev er meget hurtigere end harddiske. Jeg har målt hastighederne på en række SSD-drev og fundet det bedste.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 vs Galaxy S23

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy A54 og se om den er værd at købe. Jeg sammenligner også Galaxy A54 med Galaxy S23-serien.

(mere…)
Xiaomi 13 Ultra er præsenteret – vild kameramobil

Xiaomi har netop præsenteret deres nyeste smartphone, som ud fra specifikationerne at dømme er et kameramonster.

(mere…)
Xiaomi 13 Ultra lanceres i næste uge

KORT NYT: En ny længe ventet kamera-smartphone er på vej. Xiaomi 13 Ultra offentliggøres i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram