Xiaomi er nu tredje-størst

At Samsung og Apple er helt i top, når oversigten over de største smartphone producenter skal gøres op, er næppe nogen overraskelse. At Xiaomi er inde i billedet, havde nok de færreste regnet med.

Xiaomi Mi4 var med til at sikre Xiaomi titlen som verdenens tredjestørste smartphone producent.

Xiaomi Mi4 var med til at sikre Xiaomi titlen som verdenens tredjestørste smartphone producent.

Samsung og Apple har længe været at betragte, som de to mastodonter indenfor mobilbranchen og ifølge en ny rapport, fra analysefirmaet IDC, så bevarer de to producenter deres rolle, som de to største smartphone producenter i verden.

På listens tredjeplads gemmer der sig dog en ærlig overraskelse. Her finder vi nemlig kinesiske Xiaomi, der for første gang nogensinde er at finde i IDC's top 5 over de største smartphone-producenter.

- Kom tæt på Xiaomi – Kinas iPhone

Ifølge IDC så skal forklaringen bag Xiaomis tredjeplads, findes i den store succes, som de har opnået med deres highend telefon, Mi4. Den har især været et stort hit på de asiatiske markeder og specielt på hjemmebanen i Kina, har Mi4 solgt som varmt brød.

- Nu kommer Xiaomi Mi4 til Europa

Samsung og Apple tager sig som nævnt af listens to øverste pladser, med Samsung på den øverste plads på podiet, men som det eneste selskab i top 5 kan de dog notere sig, at antallet af solgte enheder er dalende.

Mere til historien

Apples lancering af iPhone 6 og 6 Plus var stærkt medvirkende til, at de kunne sikre sig det bedste regnskab for tredje kvartal nogensinde.

Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Er du bange for et angreb mod dine data?

Hvor bekymret er du for at miste data ved et angreb fra IT-kriminelle?

(mere…)
Måske den bedste robotstøvsuger

VIDEO: En god og billig robotstøvsuger der samtidigt er smart og støvsuger godt… Kom tæt på Xiaomi Mi Robot Vacuum.

(mere…)
Denne Xiaomi-robotstøvsuger imponerer

TEST: Xiaomi leverer en robotstøvsuger med moppefunktion i et attraktivt prisniveau, der tilmed støvsuger godt og har mange smart-funktioner.

(mere…)
Deling af Netflix-login er et stort IT-problem

En ny rapport viser, at det kan være et stort problem for IT-sikkerheden, at dele koder til diverse steamingtjenester.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram