Xiaomi er nu tredje-størst

At Samsung og Apple er helt i top, når oversigten over de største smartphone producenter skal gøres op, er næppe nogen overraskelse. At Xiaomi er inde i billedet, havde nok de færreste regnet med.

Xiaomi Mi4 var med til at sikre Xiaomi titlen som verdenens tredjestørste smartphone producent.

Xiaomi Mi4 var med til at sikre Xiaomi titlen som verdenens tredjestørste smartphone producent.

Samsung og Apple har længe været at betragte, som de to mastodonter indenfor mobilbranchen og ifølge en ny rapport, fra analysefirmaet IDC, så bevarer de to producenter deres rolle, som de to største smartphone producenter i verden.

På listens tredjeplads gemmer der sig dog en ærlig overraskelse. Her finder vi nemlig kinesiske Xiaomi, der for første gang nogensinde er at finde i IDC’s top 5 over de største smartphone-producenter.

Kom tæt på Xiaomi – Kinas iPhone

Ifølge IDC så skal forklaringen bag Xiaomis tredjeplads, findes i den store succes, som de har opnået med deres highend telefon, Mi4. Den har især været et stort hit på de asiatiske markeder og specielt på hjemmebanen i Kina, har Mi4 solgt som varmt brød.

Nu kommer Xiaomi Mi4 til Europa

Samsung og Apple tager sig som nævnt af listens to øverste pladser, med Samsung på den øverste plads på podiet, men som det eneste selskab i top 5 kan de dog notere sig, at antallet af solgte enheder er dalende.

Mere til historien

Apples lancering af iPhone 6 og 6 Plus var stærkt medvirkende til, at de kunne sikre sig det bedste regnskab for tredje kvartal nogensinde.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro er et solidt el-løbehjul

MINE INDTRYK: 60 km på en opladning og virkelig driftssikkert. Jeg har set nærmere på Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd gen).

(mere…)
Xiaomi har stor succes med deres elbil

Den nye elbil SU7 fra Xiaomi har været på det kinesiske marked i én måned og indtager klart førstepladsen.

(mere…)
Salget af iPhone falder

Apple er udfordret af manglende kunstig intelligens i produkterne og presses af Samsung.

(mere…)
Xiaomi kommer måske først med Snapdragon 8 Gen 4

KORT NYT: Den næste topmodel fra Xiaomi ventes at være først på markedet med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 processoren.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram