Xiaomi er nu tredje-størst

0

At Samsung og Apple er helt i top, når oversigten over de største smartphone producenter skal gøres op, er næppe nogen overraskelse. At Xiaomi er inde i billedet, havde nok de færreste regnet med.

Xiaomi Mi4 var med til at sikre Xiaomi titlen som verdenens tredjestørste smartphone producent.
Xiaomi Mi4 var med til at sikre Xiaomi titlen som verdenens tredjestørste smartphone producent.

Samsung og Apple har længe været at betragte, som de to mastodonter indenfor mobilbranchen og ifølge en ny rapport, fra analysefirmaet IDC, så bevarer de to producenter deres rolle, som de to største smartphone producenter i verden.

På listens tredjeplads gemmer der sig dog en ærlig overraskelse. Her finder vi nemlig kinesiske Xiaomi, der for første gang nogensinde er at finde i IDC’s top 5 over de største smartphone-producenter.

Kom tæt på Xiaomi – Kinas iPhone

Ifølge IDC så skal forklaringen bag Xiaomis tredjeplads, findes i den store succes, som de har opnået med deres highend telefon, Mi4. Den har især været et stort hit på de asiatiske markeder og specielt på hjemmebanen i Kina, har Mi4 solgt som varmt brød.

Nu kommer Xiaomi Mi4 til Europa

Samsung og Apple tager sig som nævnt af listens to øverste pladser, med Samsung på den øverste plads på podiet, men som det eneste selskab i top 5 kan de dog notere sig, at antallet af solgte enheder er dalende.

Mere til historien

Apples lancering af iPhone 6 og 6 Plus var stærkt medvirkende til, at de kunne sikre sig det bedste regnskab for tredje kvartal nogensinde.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer