Xiaomi er nu tredje-størst

At Samsung og Apple er helt i top, når oversigten over de største smartphone producenter skal gøres op, er næppe nogen overraskelse. At Xiaomi er inde i billedet, havde nok de færreste regnet med.

Xiaomi Mi4 var med til at sikre Xiaomi titlen som verdenens tredjestørste smartphone producent.

Xiaomi Mi4 var med til at sikre Xiaomi titlen som verdenens tredjestørste smartphone producent.

Samsung og Apple har længe været at betragte, som de to mastodonter indenfor mobilbranchen og ifølge en ny rapport, fra analysefirmaet IDC, så bevarer de to producenter deres rolle, som de to største smartphone producenter i verden.

På listens tredjeplads gemmer der sig dog en ærlig overraskelse. Her finder vi nemlig kinesiske Xiaomi, der for første gang nogensinde er at finde i IDC's top 5 over de største smartphone-producenter.

- Kom tæt på Xiaomi – Kinas iPhone

Ifølge IDC så skal forklaringen bag Xiaomis tredjeplads, findes i den store succes, som de har opnået med deres highend telefon, Mi4. Den har især været et stort hit på de asiatiske markeder og specielt på hjemmebanen i Kina, har Mi4 solgt som varmt brød.

- Nu kommer Xiaomi Mi4 til Europa

Samsung og Apple tager sig som nævnt af listens to øverste pladser, med Samsung på den øverste plads på podiet, men som det eneste selskab i top 5 kan de dog notere sig, at antallet af solgte enheder er dalende.

Mere til historien

Apples lancering af iPhone 6 og 6 Plus var stærkt medvirkende til, at de kunne sikre sig det bedste regnskab for tredje kvartal nogensinde.

Dårligste smartphone-salg i mere end et årti

Nye tal viser, at smartphonesalget fortsætter med at falde og første kvartal 2023 var det dårligste i mere end et årti.

(mere…)
Ny antennetest 2023: Her er de bedste telefoner til data og samtaler

En ny uafhængig antennetest konkluderer, hvilke telefoner der er bedst, når du skal på nettet eller tale i telefon.

(mere…)
Der tales meget om kinesiske telefoner, men køber vi dem?

OnePlus, Motorola og Xiaomi er meget synlige. Kan ”larmen” omsættes til salg i butikkerne.

(mere…)
Har du sat biffen på standby?

En ny undersøgelse viser, ifølge en tv-markedets store spillere, at vi hellere vil streame film og serier end gå i biografen.

(mere…)
Xiaomi 13 Ultra er præsenteret – vild kameramobil

Xiaomi har netop præsenteret deres nyeste smartphone, som ud fra specifikationerne at dømme er et kameramonster.

(mere…)
Københavnere elsker at være firstmovere

Københavnere er ofte kendte for, at ville være trendsættere, men det er nordjyderne som bruger flest penge på en ny smartphone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram