Xiaomi er nu tredje-størst

At Samsung og Apple er helt i top, når oversigten over de største smartphone producenter skal gøres op, er næppe nogen overraskelse. At Xiaomi er inde i billedet, havde nok de færreste regnet med.

Xiaomi Mi4 var med til at sikre Xiaomi titlen som verdenens tredjestørste smartphone producent.

Xiaomi Mi4 var med til at sikre Xiaomi titlen som verdenens tredjestørste smartphone producent.

Samsung og Apple har længe været at betragte, som de to mastodonter indenfor mobilbranchen og ifølge en ny rapport, fra analysefirmaet IDC, så bevarer de to producenter deres rolle, som de to største smartphone producenter i verden.

På listens tredjeplads gemmer der sig dog en ærlig overraskelse. Her finder vi nemlig kinesiske Xiaomi, der for første gang nogensinde er at finde i IDC's top 5 over de største smartphone-producenter.

- Kom tæt på Xiaomi – Kinas iPhone

Ifølge IDC så skal forklaringen bag Xiaomis tredjeplads, findes i den store succes, som de har opnået med deres highend telefon, Mi4. Den har især været et stort hit på de asiatiske markeder og specielt på hjemmebanen i Kina, har Mi4 solgt som varmt brød.

- Nu kommer Xiaomi Mi4 til Europa

Samsung og Apple tager sig som nævnt af listens to øverste pladser, med Samsung på den øverste plads på podiet, men som det eneste selskab i top 5 kan de dog notere sig, at antallet af solgte enheder er dalende.

Mere til historien

Apples lancering af iPhone 6 og 6 Plus var stærkt medvirkende til, at de kunne sikre sig det bedste regnskab for tredje kvartal nogensinde.

Xiaomis el-løbehjul er virkelig godt | Mi Electric Scooter 3

TEST: El-løbehjul i høj kvalitet og gode køreegenskaber, det får du med Xiaomi med Mi Electric Scooter 3.

(mere…)
Ny foldbar fra Xiaomi - mød Mix Fold 2

En ny foldbar smartphone har set dagens lys. Vi ser nærmere på Xiaomi Mix Fold 2, som dog går udenom det danske marked - i hvert fald for nu.

(mere…)
Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Xiaomi på vej med ny foldbar smartphone

Skal man tro Twitter-brugeren Ice Universe, så er Xiaomi på vej med en ny foldbar smartphone senere på ugen.

(mere…)
Xiaomi tager endnu et spring blandt de helt store

Xiaomi har taget endnu et spring på Fortune 500-listen, som er en hitliste over verdens 500 største selskaber.

(mere…)
Xiaomi bekræfter Xiaomi 12 Lite i fire farver

Xiaomi har bekræftet, at en lillebror til Xiaomi 12-serien er på vej. Telefonen hedder Xiaomi 12 Lite og kommer i en række farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram