Huawei Watch – de første indtryk

Web-TV: Dette smartwatch ligner et rigtigt ur og ikke en gadget. Testen af Huawei Watch er i gang. Se her de første indtryk.

Et flot niche-produkt

Smartwatches er ikke slået igennem endnu. Der er stadig tale om et nicheprodukt, som har vanskeligt ved at finde fodfæste blandt tech-interesserede. En ting er hvad man skal bruge det til. En anden ting handler om hvem der egentlig gider gå rundt med en gadget på armen.

Huawei Watch er lidt anderledes end så mange andre smartwatches, for det ligner ikke en gadget. Huaweis smartwatch ligner og føles som et rigtigt ur. Faktisk er Huawei Watch ganske fremragende til at være noget så simpelt som et ur.

Det er den foreløbige konklusion på vores test af Huawei Watch.

Brug om dagen og oplad om natten

Der er strøm til en enkelt dag på uret, så du må forberede dig på opladning hver nat. Opladning sker uden brug af induktion, som vi har set det på Apple Watch. Det er derfor vigtigt de små forbindelsespinde sættes helt præcis, da uret ellers ikke lader op.

Man mærker tydeligt styresystemet Android Wear er en platform under udvikling. Det fungerer, som sådan udemærket, men der er bare så mange ting man ikke kan out-of-the-boks, som jeg ville forvente det kunne.

Ofte er en Android Wear-baseret enhed blot et ur og en notifikationsenhed, der fortæller om f.eks. en ny SMS, besked på Messenger eller giver info om vejret, og desværre møder man ofte beskeden ”open on phone”, fordi beskeden ikke kan åbnes på uret.

Test: LG G Watch Urbane

Billeder af Huawei Watch

Android Wear stadig ikke optimalt

Mange af problemerne med Android Wear hænger på app-udviklerne, men det opleves bare som vældigt irriterede, når man pludselig føler sig som en forsøgskanin, der har betalt forholdsvis mange penge for et produkt. Jeg er dog ikke i tvivl om, at mange af mine kritikpunkter vil blive imødekommet hen ad vejen.

Huawei Watch har ingen lyssensor eller indbygget GPS, som holder styr på hvor meget du bevæger sig. Det sker i samarbejde med applikationen Google Fit.

Læs mere om Huawei Watch

Den runde skærm på Huawei Watch er på 1,4 tommer med en opløsning på 400 x 400 pixels. Det giver den højeste pixeltæthed, som vi finder på et rundt smartwatch. Kontrasten er faktisk helt 10.000:1.

Web-TV: Det første kig på Nexus 6P

Mere til historien

Huawei er ikke de eneste med et rundt smartwatch. Blandt konkurrerende produkter finder vi Motorola Moto 360 og LG G Watch R.

Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram