Huawei Watch – de første indtryk

Web-TV: Dette smartwatch ligner et rigtigt ur og ikke en gadget. Testen af Huawei Watch er i gang. Se her de første indtryk.

Et flot niche-produkt

Smartwatches er ikke slået igennem endnu. Der er stadig tale om et nicheprodukt, som har vanskeligt ved at finde fodfæste blandt tech-interesserede. En ting er hvad man skal bruge det til. En anden ting handler om hvem der egentlig gider gå rundt med en gadget på armen.

Huawei Watch er lidt anderledes end så mange andre smartwatches, for det ligner ikke en gadget. Huaweis smartwatch ligner og føles som et rigtigt ur. Faktisk er Huawei Watch ganske fremragende til at være noget så simpelt som et ur.

Det er den foreløbige konklusion på vores test af Huawei Watch.

Brug om dagen og oplad om natten

Der er strøm til en enkelt dag på uret, så du må forberede dig på opladning hver nat. Opladning sker uden brug af induktion, som vi har set det på Apple Watch. Det er derfor vigtigt de små forbindelsespinde sættes helt præcis, da uret ellers ikke lader op.

Man mærker tydeligt styresystemet Android Wear er en platform under udvikling. Det fungerer, som sådan udemærket, men der er bare så mange ting man ikke kan out-of-the-boks, som jeg ville forvente det kunne.

Ofte er en Android Wear-baseret enhed blot et ur og en notifikationsenhed, der fortæller om f.eks. en ny SMS, besked på Messenger eller giver info om vejret, og desværre møder man ofte beskeden ”open on phone”, fordi beskeden ikke kan åbnes på uret.

- Test: LG G Watch Urbane

Billeder af Huawei Watch

Android Wear stadig ikke optimalt

Mange af problemerne med Android Wear hænger på app-udviklerne, men det opleves bare som vældigt irriterede, når man pludselig føler sig som en forsøgskanin, der har betalt forholdsvis mange penge for et produkt. Jeg er dog ikke i tvivl om, at mange af mine kritikpunkter vil blive imødekommet hen ad vejen.

Huawei Watch har ingen lyssensor eller indbygget GPS, som holder styr på hvor meget du bevæger sig. Det sker i samarbejde med applikationen Google Fit.

- Læs mere om Huawei Watch

Den runde skærm på Huawei Watch er på 1,4 tommer med en opløsning på 400 x 400 pixels. Det giver den højeste pixeltæthed, som vi finder på et rundt smartwatch. Kontrasten er faktisk helt 10.000:1.

- Web-TV: Det første kig på Nexus 6P

Mere til historien

Huawei er ikke de eneste med et rundt smartwatch. Blandt konkurrerende produkter finder vi Motorola Moto 360 og LG G Watch R.

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Denne computer er et vildt arbejdsredskab

VIDEO: Hvis du har brug for en bærbar arbejdscomputer, hvor særligt grafikydelsen er vigtig, skal du overveje MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro-chip.

(mere…)
Derfor elsker jeg Galaxy S23 Ultra

VIDEOTEST: Kameraet i Galaxy S23 Ultra er fantastisk. Se min test af Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram