Apple Watch – seneste nyt om Apples smartwatch

Apples ”Spring Forward”-event bød på mange detaljer om Apple Watch – her er det seneste nye.

Apple Watch blev fremvist af CEO i Apple, Tim Cook.

Apple Watch blev fremvist af CEO i Apple, Tim Cook.

Apple har frigivet flere detaljer om Apple Watch, der kommer i tre udgaver. Den ene version er standardudgaven i rustfrit stål, mens den anden er sportsudgaven med navnet Watch Sport. Der findes også en eksklusiv 18 karats guldversion, som nok kun de største Apple-fans – og måske rigeste vil købe. Denne kalder Apple for Watch Edition.

Helt grundlæggende er Apple Watch en forlængelse af iPhone. En række af de ting vi i dag tager telefonen op af lommen for at tjekke, kan ses på dette smartwatch. Det kan være notifikationer om de seneste nyheder eller Facebook-opdateringer.

Apple Watch har integration med både besked og mailindbakken, så beskeder i fuld længde, kan læses direkte på armen. Det er muligt, at sætte flag på mailen samt markere som læst eller ulæst. Beskederne kan også besvares fra håndleddet.

Når en besked eller notifikation modtages ”prikkes” brugeren forsigtigt på håndleddet. Dette kalder Apple for Tapic Engine.

- Hvor mange ure vil Apple sælge?

Tal i telefon på uret

Præcis som i Samsung Galaxy Gear, et Samsung smartwatch fra 2013, har Apple Watch også indbygget højtaler og mikrofon. Du kan altså tale i telefon direkte på armen.

Sport og motion slår Apple, som andre producenter af wearable gadgets, også et slag for. Den indbyggede sportstracker holder styr på løbeturene, men kommer også med forslag til hvordan man bør bevæge sig i den kommende uge. Apple Watch har ligeledes indbygget pulsmåler.

Apples smartwatch skal, lige som smartphones, bringes til live af applikationer fra tredjepartsudviklere. Det er her, at uret over tid vil vise sit potentiale.

På den mere kuriøse side har Apple lagt et stort stykke arbejde i, at brugeren kan tilpasse selve urvisningen med flere tider på urskiven, dato, stopur, kalenderaftaler osv. Der er også en tegnefunktion, hvor en tegning lavet på skærmen med fingeren, kan sendes til en anden Apple Watch bruger, og gentegnes der.

Apple Watch kommer i to forskellige størrelser på henholdsvis 38 og 42 millimeter - lidt populært kan man kalde det en herre og damemodel. Begge udgaver har Retina skærm, der er beskyttet af safirkrystal.

Apple oplyser batteritiden til 18 timer på en opladning, hvilket afhænger af ens forbrug og urets indstillinger. Apple Watch kommer ikke til Danmark i første omgang.

- Apple Watch - her er priserne

Mere til historien

Apple Watch er understøttet fra iPhone 5 og fremefter. Applikationen der får iPhone til at kommunikere med Apple Watch blev tilgængelig med iOS 8.2.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram