Apple Watch – her er priserne

3

Priserne og salgsstart-datoen på Apple Watch er frigivet. Apples smartwatch kommer ikke til Danmark i første omgang.

Apple Watch i 18 karat guld
Apple Watch i 18 karat guld

Apple har ved ”Spring Forward”-eventen i San Francisco løftet sløret for en række detaljer om deres første smartwatch Apple Watch.

Læs flere detaljer om Apple Watch

Den billigste udgave bliver Apple Watch Sport der vil koste 349 dollars for 38 mm versionen, mens det tilsvarende på 42 mm er prissat til 399 dollars.

Lidt populært kan man kalde 38 millimeter-uret for damemodellen. Uret på 42 millimeter er større og lidt mere maskulint.

Apple Watch, som det mellemste produkt hedder har fået et prisskilt på 549 dollars (38 mm) og 1.099 dollars (42 mm).

Den absolutte topmodel er Apple Watch Edition. Her skal du slippe 10.000 dollars, men så kommer den også i 18 karats guld.

Salget starter den 24. april 2015 i Australien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Japan, Storbritannien og USA. Der modtages forudbestillinger fra den 10. april 2015.

Danmark bliver ikke et af de lande, hvor Apple Watch vil kunne købes i første omgang. Der er ingen oplysninger om, hvornår produktet eventuelt vil ramme vores marked.

Mere til historien

Priserne som oplyses i denne artikel er Apples officielle priser på det amerikanske marked. De kan ikke direkte omregnes til danske priser.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer