Huawei Mate 8 lanceret i Kina – resten af verden må vente

Huawei har netop præsenteret deres nye flagskib på det kinesiske marked – Huawei Mate 8. Resten af verden må vente lidt endnu.

Huawei Mate 8

Huawei Mate 8

Huawei har i Kina netop afsløret deres nyeste flagskibs smartphone Huawei Mate 8. En større lancering på flere markeder i verden skulle komme i første kvartal 2016. Det rygtes nemlig, at den vil blive lanceret under CES 2016.

I Kina er standardvarianten af Mate 8 tilgængelig med Force Touch funktionen præcis som tilfældet også er med Mate S-modellen, der i Danmark er uden Force Touch.

 – TEST: Huawei Mate S – lækker men dyr

Om Mate 8 kommer med Force Touch i Danmark er endnu uvist. Dog håber vi den kommer med den nye processor fra Huawei, Kirin 950 SoC, hvilket den gør på det kinesiske marked. Det skriver Pocketnow.com.

Derudover kommer Mate 8 med 6 tommer Full HD IPS skærm, fingeraftrykslæser, 16 megapixels kamera, 8 megapixels frontkamera, 4.000 mAh batteri, Emotion UI 4.0 og Android 6.0 Marshmallow.

Enheden kommer i en variant med 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, samt en med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Den helt store model har 4 GB RAM og 128 GB hukommelse. Det skriver GSMArena.com.

 – Nyt lækket billede viser Huawei Mate 8

Hvad den danske pris vil blive på Huawei Mate 8 er uvist, men rygterne siger de forskellige modeller vil komme til priser på 480 dollars, 590 dollars og 700 dollars og vil formentlig blive tilgængelige på det europæiske marked til foråret – hvilket måske er slutningen af første kvartal.

Mate 8 kommer i farverne Champagne Gold, Moonlight Silver, Space Gray og Mocha Brown.

Mere til historien

Huawei er lige på trapperne med deres første smartwatch på det danske marked. Du kan læse vores anmeldelse af Huawei Watch her.

Web-TV: Huawei Watch – det første kig

Læs også:

Huawei Mate 8 specifikationer tyder på meget powerfuld phablet

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram