Huawei Mate 8 lanceret i Kina – resten af verden må vente

0

Huawei har netop præsenteret deres nye flagskib på det kinesiske marked – Huawei Mate 8. Resten af verden må vente lidt endnu.

Huawei Mate 8
Huawei Mate 8

Huawei har i Kina netop afsløret deres nyeste flagskibs smartphone Huawei Mate 8. En større lancering på flere markeder i verden skulle komme i første kvartal 2016. Det rygtes nemlig, at den vil blive lanceret under CES 2016.

I Kina er standardvarianten af Mate 8 tilgængelig med Force Touch funktionen præcis som tilfældet også er med Mate S-modellen, der i Danmark er uden Force Touch.

 – TEST: Huawei Mate S – lækker men dyr

Om Mate 8 kommer med Force Touch i Danmark er endnu uvist. Dog håber vi den kommer med den nye processor fra Huawei, Kirin 950 SoC, hvilket den gør på det kinesiske marked. Det skriver Pocketnow.com.

Derudover kommer Mate 8 med 6 tommer Full HD IPS skærm, fingeraftrykslæser, 16 megapixels kamera, 8 megapixels frontkamera, 4.000 mAh batteri, Emotion UI 4.0 og Android 6.0 Marshmallow.

Enheden kommer i en variant med 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, samt en med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Den helt store model har 4 GB RAM og 128 GB hukommelse. Det skriver GSMArena.com.

 – Nyt lækket billede viser Huawei Mate 8

Hvad den danske pris vil blive på Huawei Mate 8 er uvist, men rygterne siger de forskellige modeller vil komme til priser på 480 dollars, 590 dollars og 700 dollars og vil formentlig blive tilgængelige på det europæiske marked til foråret – hvilket måske er slutningen af første kvartal.

Mate 8 kommer i farverne Champagne Gold, Moonlight Silver, Space Gray og Mocha Brown.

Mere til historien

Huawei er lige på trapperne med deres første smartwatch på det danske marked. Du kan læse vores anmeldelse af Huawei Watch her.

Web-TV: Huawei Watch – det første kig

Læs også:

Huawei Mate 8 specifikationer tyder på meget powerfuld phablet

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer