Huawei P9 er lige på trapperne

Rygte: Ifølge de seneste forlydender, så er Huawei snart klar til at lancere flagskibsmodellen P9

Invitationen til morgendagens pressemøde er allerede sendt ud.

Invitationen til morgendagens pressemøde er allerede sendt ud.

Engang var der mange der tænkte "Hua-hvadfornoget", når den kinesiske teknologifabrikant, Huawei, der tidligere var mest kendt for at producere netværksroutere, blev omtalt i medierne, men med tiden er det et brand, som stille og roligt har vundet indpas hos de danske forbrugere.

Ganske vidst er der stadig et pænt stykke op til Samsung og Apple på vores markeder, men Huawei har efterhånden manifisteret sig, som et fast indslag i de danske telebutikker.

Huawei er på ingen måde kommet sovende til tingene, og det lader til, at de har været ganske bevidste, om at hårdt arbejde har været nødvendigt, for at blande sig med de helt tunge drenge i klassen.

For nyligt lagde de hardware til den anmelderroste Google telefon, Nexus 6P, og tidligere på året (2015) havde de også ganske fornuftig succes med Huawei P8, samt den lidt billigere P8 Lite og nu ser det ud til at netop P8 bliver afløst af P9, en anelse tidligere end forventet, det beretter Gizchina.

Nexus 6P test – en absolut fremragende smartphone

Det kinesiske teknologimedie skriver nemlig, at mens tidligere rygter pegede i retning af en lancering af Huawei P9 i marts måned, så er der nu noget der tyder på, at Huawei kan være klar til at lancere P9 allerede i morgen (5. januar 2016) på et pressemøde, der afholdes, som en opvarmning til den kommende CES messe i Las Vegas.

Udover lanceringsdatoen, så beretter Gizchina også nyt om specifikationerne for Huawei P9, og skal man tro rygterne, så kommer P9 til at byde på hele 6 GB RAM, mens man eksempelvis i dag ser 3 GB RAM i Samsungs Galaxy S6.

MereMobil.dk dækker Huaweis lanceringer.

Mere til historien

Tidligere har vi her på MereMobil også nævnt muligheden for at Huawei vil lancere Honor X3 på pressemødet i morgen, men om blot en af enhederne vil blive lanceret, eller om det bliver både Huawei P9 og Honor X3, bliver vi formentlig klogere på tirsdag.

Læs også:
Huawei teaser ny enhed forud for CES

OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Macbook Air med M3-chip på vej 

RYGTE: Apple arbejder angiveligt på en M3-baseret MacBook Air. 

(mere…)
Google arbejder på AirTag-konkurrent

RYGTE: En AirTag-konkurrent er på vej fra Google. Den præsenteres måske ved Google I/O i maj måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram