Huawei P9 er lige på trapperne

Rygte: Ifølge de seneste forlydender, så er Huawei snart klar til at lancere flagskibsmodellen P9

Invitationen til morgendagens pressemøde er allerede sendt ud.

Invitationen til morgendagens pressemøde er allerede sendt ud.

Engang var der mange der tænkte "Hua-hvadfornoget", når den kinesiske teknologifabrikant, Huawei, der tidligere var mest kendt for at producere netværksroutere, blev omtalt i medierne, men med tiden er det et brand, som stille og roligt har vundet indpas hos de danske forbrugere.

Ganske vidst er der stadig et pænt stykke op til Samsung og Apple på vores markeder, men Huawei har efterhånden manifisteret sig, som et fast indslag i de danske telebutikker.

Huawei er på ingen måde kommet sovende til tingene, og det lader til, at de har været ganske bevidste, om at hårdt arbejde har været nødvendigt, for at blande sig med de helt tunge drenge i klassen.

For nyligt lagde de hardware til den anmelderroste Google telefon, Nexus 6P, og tidligere på året (2015) havde de også ganske fornuftig succes med Huawei P8, samt den lidt billigere P8 Lite og nu ser det ud til at netop P8 bliver afløst af P9, en anelse tidligere end forventet, det beretter Gizchina.

Nexus 6P test – en absolut fremragende smartphone

Det kinesiske teknologimedie skriver nemlig, at mens tidligere rygter pegede i retning af en lancering af Huawei P9 i marts måned, så er der nu noget der tyder på, at Huawei kan være klar til at lancere P9 allerede i morgen (5. januar 2016) på et pressemøde, der afholdes, som en opvarmning til den kommende CES messe i Las Vegas.

Udover lanceringsdatoen, så beretter Gizchina også nyt om specifikationerne for Huawei P9, og skal man tro rygterne, så kommer P9 til at byde på hele 6 GB RAM, mens man eksempelvis i dag ser 3 GB RAM i Samsungs Galaxy S6.

MereMobil.dk dækker Huaweis lanceringer.

Mere til historien

Tidligere har vi her på MereMobil også nævnt muligheden for at Huawei vil lancere Honor X3 på pressemødet i morgen, men om blot en af enhederne vil blive lanceret, eller om det bliver både Huawei P9 og Honor X3, bliver vi formentlig klogere på tirsdag.

Læs også:
Huawei teaser ny enhed forud for CES

Bloomberg: iPhone 14 afsløres den 7. september 2022

Vi nærmer os en kommende iPhone-lancering. Bloomberg mener, at iPhone 14-series afsløres onsdag den 7. september 2022.

(mere…)
Forskning: Apple Watch kunne tjekke for hjerteanfald

Apple Watch reddede techskribents liv. Forskning tyder på, at avancerede sundhedsfunktioner kan nå til Apple Watch.

(mere…)
Apple arbejder med annoncer til iPhone og iPad

Apple har ambitioner om at flerdoble milliardomsætningen på annoncer og udvide reklameforretningen markant.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram