Huawei P9 er lige på trapperne

Rygte: Ifølge de seneste forlydender, så er Huawei snart klar til at lancere flagskibsmodellen P9

Invitationen til morgendagens pressemøde er allerede sendt ud.

Invitationen til morgendagens pressemøde er allerede sendt ud.

Engang var der mange der tænkte “Hua-hvadfornoget”, når den kinesiske teknologifabrikant, Huawei, der tidligere var mest kendt for at producere netværksroutere, blev omtalt i medierne, men med tiden er det et brand, som stille og roligt har vundet indpas hos de danske forbrugere.

Ganske vidst er der stadig et pænt stykke op til Samsung og Apple på vores markeder, men Huawei har efterhånden manifisteret sig, som et fast indslag i de danske telebutikker.

Huawei er på ingen måde kommet sovende til tingene, og det lader til, at de har været ganske bevidste, om at hårdt arbejde har været nødvendigt, for at blande sig med de helt tunge drenge i klassen.

For nyligt lagde de hardware til den anmelderroste Google telefon, Nexus 6P, og tidligere på året (2015) havde de også ganske fornuftig succes med Huawei P8, samt den lidt billigere P8 Lite og nu ser det ud til at netop P8 bliver afløst af P9, en anelse tidligere end forventet, det beretter Gizchina.

– Nexus 6P test – en absolut fremragende smartphone

Det kinesiske teknologimedie skriver nemlig, at mens tidligere rygter pegede i retning af en lancering af Huawei P9 i marts måned, så er der nu noget der tyder på, at Huawei kan være klar til at lancere P9 allerede i morgen (5. januar 2016) på et pressemøde, der afholdes, som en opvarmning til den kommende CES messe i Las Vegas.

Udover lanceringsdatoen, så beretter Gizchina også nyt om specifikationerne for Huawei P9, og skal man tro rygterne, så kommer P9 til at byde på hele 6 GB RAM, mens man eksempelvis i dag ser 3 GB RAM i Samsungs Galaxy S6.

MereMobil.dk dækker Huaweis lanceringer.

Mere til historien

Tidligere har vi her på MereMobil også nævnt muligheden for at Huawei vil lancere Honor X3 på pressemødet i morgen, men om blot en af enhederne vil blive lanceret, eller om det bliver både Huawei P9 og Honor X3, bliver vi formentlig klogere på tirsdag.

Læs også:
– Huawei teaser ny enhed forud for CES

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram