Huawei Mate 8 – pris og tilgængelighed

0

CES: Den netop præsenterede topmodel, Mate 8, fra Huawei kommer til Danmark i slutningen af første kvartal. Se pris og tilgængelighed her.

Huawei Mate 8
Huawei Mate 8

Huawei har forud for CES-messen i Las Vegas offentliggjort deres nye topmodel, der kommer med en 6 tommer stor skærm med en opløsning på 1920 x 1080 pixels og 368 PPI.

Telefonen har 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse. Derudover har den et 16 megapixels kamera, der er udviklet af Sony. Kameraet har optisk billedstabilisering. Frontkameraet er på 8 megapixels.

Under motorhjelmen finder vi Android 6.0 Marshmallow, der er den hidtil nyeste Android-version.

Læs mere om Huawei Mate 8

Huawei har haft stor succes i 2015 og solgt mere end 100 millioner smartphones, hvilket også giver producenten stor tiltro til den nye topmodel.

-”Med Mate 8 har vi skabt en smartphone, der er fantastisk hurtig og har en – for moderne smartphones – rigtig lang batterilevetid og en tilsvarende kort genopladningstid. Det sidste ved vi er en ekstrem vigtig egenskab, når det handler om at skabe øget produktivitet i hverdagen,” siger Thor Gøtz, som er direktør for Huawei Danmark Consumer BG.

Det ventes, at Huawei Mate 8 kommer i handlen herhjemme i marts måned og får en vejledende pris på 4.599 kroner uden abonnement, oplyser Huawei.

Mere til historien

Huawei lancerede i november Nexus 6P som er blevet til i samarbejde med Google. En telefon, der blandede sig i toppen, da læserne på MereMobil.dk stemte på “Årets Mobil 2015” – vinderen blev dog Samsung.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer