Huawei rundede 100 mio. milepælen i 2015

Den kinesiske smartphone-producent Huawei oplyser, at de i år på verdensplan har solgt mere end 100 millioner smartphones.

Solgte smartphones (Kilde Huawei)

Solgte smartphones (Kilde Huawei)

Huawei var for få år siden ganske ukendte i blandt andet Danmark, ja faktisk solgte de for kun fem år siden tre millioner smartphones i hele verden. Men blandt andet 2015 har ændret en del på dette. Selvom de solgte rigtigt flot sidste år, hvor det i alt blev til 75 millioner solgte smartphones, som var produceret af Huawei, har fremgangen været markant i år – nemlig på hele 25 procent.

Det betyder også, at Huawei i 2015 har solgt mere end 100 millioner smartphones på verdensplan. Dermed er der heller ingen tvivl om, at Huawei beholder placeringen, som den tredjestørste producent af smartphones i verden.

Det er heller ikke kun ude i verden, at Huawei oplever fremgangen, for også i Danmark har der været en markant fremgang at spore. Hvilket ifølge den danske landechef, Thor Gøtz, ikke er tilfældigt.

- ”Den markante vækst i antallet af solgte enheder skyldes, at Huawei har formået skabe nogle produkter, som både i design, teknologi og pris matcher det, som den moderne forbruger efterspørger. Huawei har bevist, at kinesisk teknologi er mere og meget andet end kopiering, og det har forbrugerne både bemærket og belønnet os for,” siger Thor Gøtz, Director for Huawei Consumer BG i Danmark.

Sidste år investerede Huawei 14,2 procent af omsætningen, hvilket svarede til omkring 40 milliarder kroner i teknologisk udvikling. Ligesom der også blev sikret 76.687 patenter. 18.000 af disse relaterer sig til udvikling af mobile enheder.

Nogle af de modeller, som for alvor har været med til at sikre det flotte salgstal i år har været Huawei P8, Huawei P8 Lite, Huawei Mate S og Nexus-telefonen, Nexus 6P, som er lavet i samarbejde med Google.

- Test: Så god er Nexus 6P

Mere til historien

Lokalt i Danmark er Huawei nummer fem på markedet både i styksalg og omsætning.

Læs også:
- Så godt sidder Apple på Danmark

Nu skal vi finde Årets Mobil 2022

AFSTEMNING: Du kan nu stemme på Årets Mobil 2022. Alle som stemmer deltager i lodtrækningen om et B&O Beosound EX headset til 2.999 kr.

(mere…)
Apple slår alle på tablets - iPad er vinderen

Apple er den altdominerende markedsleder på tablets. iPad er over dobbelt så stor som Samsung-tablets.

(mere…)
Google: Pixel 7-serien er kommet godt fra start

Pixel 7-telefonerne har solgt bedre end nogen anden Pixel-telefon i de første uger efter salgsstart, oplyser Google.

(mere…)
Salget falder fortsat - kun to går frem

Det globale salg af smartphones faldt i årets tredje kvartal sammenlignet med sidste år. Dog var der fremgang at spore hos to producenter.  

(mere…)
Mobilproducent headhunter og forfremmer danskere

Noget der ligner et ’dreamteam’ skal sætte turbo under væksten og salget hos OnePlus.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram