Sony: Xperia X-serien erstatter Xperia Z

Sony Mobile har bekræftet, at deres populære Xperia Z-serie erstattes af den nye Xperia X-serie, hvor de tre første modeller nu er præsenteret.

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony Mobile har afsløret en helt ny smartphone-familie, der har fået navnet Xperia X, hvor de tre første modeller hedder Xperia X, Xperia XA og Xperia X Performance.

 – Sony klar med en helt ny Xperia-serie

Efter afsløringen af de tre nye modeller og en helt ny ”produkt-familie” har det givet anledning til forvirring om, hvorvidt Xperia Z-serien så udgår.

Udmeldingerne er dog forskellige, da Sony Mobile DACH (Tyskland, Schweiz og Østrig) mener, at Xperia Z5 ikke vil blive erstattet af en Xperia Z6, da den nye Xperia X-serie er under et ændret koncept, som i højere grad vil opfylde brugernes behov.

Det har de i hvert fald skrevet til en bruger, som har kommenteret den nye serie med, at hvis der ikke kommer en Xperia Z6, så er hun gået.

Hos Sony Mobile i Danmark betegnes Xperia X-serien som et nyt kapitel i Sonys mobilhistorie.

– “Xperia X-serien er vores ‘next generation’ smartphone-serie og vores næste flagskibsmodeller, men Xperia Z5-serien vil jo fortsat blive solgt på markedet”, siger Morten Johansen, marketingschef hos Sony Mobile Danmark, til MereMobil.dk.

Men selvom Xperia Z-serien har været utrolig vellidt og haft et godt ry, så er det vigtigste måske også, at produkterne er gode fremfor om navnet er X eller Z.

MereMobil.dk er spændt på, at teste de nye Sony Xperia X-modeller.

Sony Mobile DACH - Facebookside

Sony Mobile DACH – Facebookside (Foto: MereMobil.dk)

 

Mere til historien

MereMobil.dk har generelt været glade for Xperia Z-familien i vores tests, som du kan læse den seneste af her – test af Xperia Z5.

Sony bliver ved med at skyde forbi

VIDEO: Sony Xperia 1 VI er et fremskridt. Desværre rammer Sony ikke skiven, selvom Xperia 1 VI dog har flere fordele. Se min videotest her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 VI | Test

TEST: Xperia 1 VI er på rette spor, men tilbyder ikke noget særligt i forhold til konkurrenterne – og så er den DYR! Her er min test af Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Slut med Netflix på udvalgte Sony-skærme

Understøttelse af Netflix forsvinder fra en række Sony-skærme.

(mere…)
Hvorfor trækker Sony sig ikke fra smartphones?

Sony Xperia-telefonerne sælger ikke nok. Hvorfor trækker Sony sig ikke ud og dropper smartphones?

(mere…)
Xperia 10 VI: Prisvenlig, kompakt og med to dags batteri

Sony Xperia 10 VI er interessant i overskrifter, men virkeligheden er måske knapt så spændende.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI er officiel – læs detaljerne

Sony dropper tidligere ’darlings’ og har skabt en telefon, der måske er konkurrencedygtig. Her er Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram