Sony: Xperia X-serien erstatter Xperia Z

1

Sony Mobile har bekræftet, at deres populære Xperia Z-serie erstattes af den nye Xperia X-serie, hvor de tre første modeller nu er præsenteret.

Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)
Sony Xperia X Performance (Foto: Sony Mobile)

Sony Mobile har afsløret en helt ny smartphone-familie, der har fået navnet Xperia X, hvor de tre første modeller hedder Xperia X, Xperia XA og Xperia X Performance.

 – Sony klar med en helt ny Xperia-serie

Efter afsløringen af de tre nye modeller og en helt ny ”produkt-familie” har det givet anledning til forvirring om, hvorvidt Xperia Z-serien så udgår.

Udmeldingerne er dog forskellige, da Sony Mobile DACH (Tyskland, Schweiz og Østrig) mener, at Xperia Z5 ikke vil blive erstattet af en Xperia Z6, da den nye Xperia X-serie er under et ændret koncept, som i højere grad vil opfylde brugernes behov.

Det har de i hvert fald skrevet til en bruger, som har kommenteret den nye serie med, at hvis der ikke kommer en Xperia Z6, så er hun gået.

Hos Sony Mobile i Danmark betegnes Xperia X-serien som et nyt kapitel i Sonys mobilhistorie.

– “Xperia X-serien er vores ‘next generation’ smartphone-serie og vores næste flagskibsmodeller, men Xperia Z5-serien vil jo fortsat blive solgt på markedet”, siger Morten Johansen, marketingschef hos Sony Mobile Danmark, til MereMobil.dk.

Men selvom Xperia Z-serien har været utrolig vellidt og haft et godt ry, så er det vigtigste måske også, at produkterne er gode fremfor om navnet er X eller Z.

MereMobil.dk er spændt på, at teste de nye Sony Xperia X-modeller.

Sony Mobile DACH - Facebookside
Sony Mobile DACH – Facebookside (Foto: MereMobil.dk)

 

Mere til historien

MereMobil.dk har generelt været glade for Xperia Z-familien i vores tests, som du kan læse den seneste af her – test af Xperia Z5.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer