iPhone 5SE skifter navn igen igen – iPhone SE

0

RYGTE: Det ventes, at Apple er på vej med en 4 tommer iPhone, og nu forlyder det, at den vil få navnet iPhone SE – og ikke iPhone 5SE.

Måske lækkede billeder af kommende 4-tommer iPhone (Kilde: NoWhereElse)
Måske lækkede billeder af kommende 4-tommer iPhone (Kilde: NoWhereElse)

Rygterne omkring den forventede 4 tommer iPhone, der indtil nu har haft ”navnet” iPhone 5SE fortsætter nu. Og de seneste rygter går på, at Apple dropper ”5-tallet” i navnet og den kort og godt blot vil få navnet iPhone SE.

Skal man tro 9to5Mac, så skulle den meget rygtede 4 tommer iPhone, altså ikke få nummeret i navnet, da den så dermed bliver en ”special edition”-iPhone og ikke lægger sig op ad de øvrige modeller i iPhone-familien.

  – De seneste rygter om iPhone 5SE – ny 4-tommer model

Apple undgår også at forvirre mobilkøberne med en iPhone 5SE, som en ny model, mens de seneste modeller hedder iPhone 6S og iPhone 6S Plus og det ventes de senere i år kommer med en iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Så nogle mobilkøbere ville måske blive forvirret over en iPhone 5SE og iPhone 7 lanceres samme år.

Det ventes iPhone SE vil erstatte den eksisterende iPhone 5S og også overtage dens prissætning.

Der har også været mock-ups ude på diverse hjemmesider, som viste designet på iPhone SE vil være næsten identisk til iPhone 5S, men med ”indmaden” fra en iPhone 6.

 – Apple iPhone 5SE kommer i Pink, Silver og Space Gray

Har rygtebørsen ret, så vil Apple offentliggøre den nye iPhone-model tirsdag den 22. marts 2016. Apple har dog endnu ikke udsendt invitationer til eventen.

Mere til historien

Apple har erkendt den meget omtalte 1970-dato-fejl, og oplyst at de vil rette fejlen i en softwareopdatering. Det er dog endnu uvist hvornår denne softwareopdatering vil blive frigivet.

Læs også:
Det betyder i’et i iPhone, iPad, iPod og iMac
37 procent af iPhone-brugerne har stadig en 4-tommer skærm

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer