OnePlus 3 kommer i andet kvartal – nok uden invitation

1

Den næste telefon fra OnePlus, der forventes at få navnet OnePlus 3, lanceres inden slutningen af juni 2016, lyder det fra OnePlus.

Carl Pei - medstifter af OnePlus
Carl Pei – medstifter af OnePlus

Mobilproducenten OnePlus er kendt for, at de ”kun” sælger deres mobiltelefoner hvis du har en invitation, der giver lov til at købe den. Men dette har de slækket på løbende ved at have dage, hvor de har åbnet op for bestillinger uden – og senest har de helt fjernet det fra nogle af modellerne.

 – Nu kan OnePlus 2 købes uden invitation

I sommeren 2015 lancerede OnePlus deres seneste topmodel OnePlus 2, der skulle følge op på succesen fra producentens første smartphone OnePlus One. Og nu nærmer tiden sig til den næste topmodel, som ikke helt uventet formentlig vil få navnet OnePlus 3.

En af OnePlus-grundlæggerne, Carl Pei, har udtalt til CNET, at mobilkøberne kan forvente, at den næste topmodel lanceres inden slutningen af andet kvartal 2016.

Carl Pei fortæller også til CNET, at de stiler efter deres nye topmodel vil kunne konkurrere mod de netop præsenterede topmodeller fra bland andet LG, Samsung og Sony.

 – LG G5 er nu officiel – læs alle detaljerne her

OnePlus 3 vil få et nyt design, som afviger mere fra OnePlus 2 end den gjorde fra OnePlus One.

Ellers er Carl Pei meget hemmelighedsfuld omkring oplysninger om den kommende topmodel og afslører altså ikke noget om specifikationerne eller andet. Dermed er den endelige lancering, pris og specifikationer endnu ukendt for offentligheden.

 – TEST: OnePlus 2 – en konge i mellemklassen er født

Og Pocketnow.com mener, at invitationerne måske forsvinder og det dermed bliver muligt for alle at erhverve den næste topmodel fra OnePlus.

Mere til historien

OnePlus afslører ikke deres salgstal, men selskabet oplyser de har 800.000 brugere pt. på deres online forum, hvilket er en platform brugerne kan bruge til at dele nyheder, tricks, løsninger og oplevelser med deres OnePlus-enhed.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer