OnePlus 3 kommer i andet kvartal – nok uden invitation

Den næste telefon fra OnePlus, der forventes at få navnet OnePlus 3, lanceres inden slutningen af juni 2016, lyder det fra OnePlus.

Carl Pei - medstifter af OnePlus

Carl Pei - medstifter af OnePlus

Mobilproducenten OnePlus er kendt for, at de ”kun” sælger deres mobiltelefoner hvis du har en invitation, der giver lov til at købe den. Men dette har de slækket på løbende ved at have dage, hvor de har åbnet op for bestillinger uden - og senest har de helt fjernet det fra nogle af modellerne.

 - Nu kan OnePlus 2 købes uden invitation

I sommeren 2015 lancerede OnePlus deres seneste topmodel OnePlus 2, der skulle følge op på succesen fra producentens første smartphone OnePlus One. Og nu nærmer tiden sig til den næste topmodel, som ikke helt uventet formentlig vil få navnet OnePlus 3.

En af OnePlus-grundlæggerne, Carl Pei, har udtalt til CNET, at mobilkøberne kan forvente, at den næste topmodel lanceres inden slutningen af andet kvartal 2016.

Carl Pei fortæller også til CNET, at de stiler efter deres nye topmodel vil kunne konkurrere mod de netop præsenterede topmodeller fra bland andet LG, Samsung og Sony.

 - LG G5 er nu officiel - læs alle detaljerne her

OnePlus 3 vil få et nyt design, som afviger mere fra OnePlus 2 end den gjorde fra OnePlus One.

Ellers er Carl Pei meget hemmelighedsfuld omkring oplysninger om den kommende topmodel og afslører altså ikke noget om specifikationerne eller andet. Dermed er den endelige lancering, pris og specifikationer endnu ukendt for offentligheden.

 - TEST: OnePlus 2 - en konge i mellemklassen er født

Og Pocketnow.com mener, at invitationerne måske forsvinder og det dermed bliver muligt for alle at erhverve den næste topmodel fra OnePlus.

Mere til historien

OnePlus afslører ikke deres salgstal, men selskabet oplyser de har 800.000 brugere pt. på deres online forum, hvilket er en platform brugerne kan bruge til at dele nyheder, tricks, løsninger og oplevelser med deres OnePlus-enhed.

Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
OnePlus 11 Jupiter Rock Edition: Ny telefon med unik finish

En særlig udgave af OnePlus 11 er på vej. Designinspirationen kommer fra en kendt planet.

(mere…)
OnePlus snart klar med nye Nord-produkter

OnePlus har sendt event-invitationerne ud. De vil afsløre nye produkter i Nord-serien.

(mere…)
Der teases nu for en OnePlus 11 Special Edition

OnePlus kommer måske med en ny version af OnePlus 11. Der teases netop nu for en Special Edition af den populære OnePlus-model.

(mere…)
3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Rygterne svirrer om OnePlus Nord CE 3

Der florerer netop nu mange rygter og spekulationer om OnePlus Nord-modellerne - Nord 3 og Nord 3 CE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram