Nu kan OnePlus 2 købes uden invitation

0

OnePlus 2-telefonen kan nu købes uden invitation. Denne gang er der ikke tale om en begrænset periode, men for altid.

OnePlus 2 kan nu købes uden invitation - for altid (Foto: OnePlus)
OnePlus 2 kan nu købes uden invitation – for altid (Foto: OnePlus)

OnePlus har før givet muligheden for, at smartphone-hungrende forbrugere har kunne købe deres smartphones uden brug af den invitation, som ellers har været påkrævet ved køb af en OnePlus-telefon.

Men nu har selskabet valgt, at invitationer ikke længere er nødvendige for at købe selskabets topmodel, OnePlus 2. Det har skriver Carl Pei, medstifter af OnePlus, skrevet på hjemmesiden.

 – OnePlus One og OnePlus 2 får Android 6.0

Det betyder, at du fra i morgen (lørdag den 5. december 2015) kan købe OnePlus 2 på hjemmesiden – præcis som man kan med andre smartphones på markedet.

Samtidig er det også muligt, at købe OnePlus X fra den 5. og til den 7. december uden invitation. Ligesom der også er andre tilbud i weekenden, der minder en del om deres Black Friday tilbud.

OnePlus droppede også invitationerne på OnePlus One, den tidligere topmodel, et år efter lanceringen, men med OnePlus 2 er der altså kun gået fire måneder siden lanceringen.

 – TEST: OnePlus 2 – en konge i mellemklassen er født

OnePlus 2 findes i to varianter med henholdsvis 3 GB RAM og 16 GB intern hukommelse, som kan erhverves for 2.499 kroner uden abonnement, mens den store model kommer med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse og koster 2.999 kroner.

Mere til historien

Torsdag den 17. december kan OnePlus fejre to års fødselsdag. Dermed har OnePlus og MereMobil.dk næsten eksisteret i lige lang tid, da MereMobil.dk kunne fejrer to års fødselsdag tirsdag den 1. december.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer