Nu kan OnePlus 2 købes uden invitation

OnePlus 2-telefonen kan nu købes uden invitation. Denne gang er der ikke tale om en begrænset periode, men for altid.

OnePlus 2 kan nu købes uden invitation - for altid (Foto: OnePlus)

OnePlus 2 kan nu købes uden invitation - for altid (Foto: OnePlus)

OnePlus har før givet muligheden for, at smartphone-hungrende forbrugere har kunne købe deres smartphones uden brug af den invitation, som ellers har været påkrævet ved køb af en OnePlus-telefon.

Men nu har selskabet valgt, at invitationer ikke længere er nødvendige for at købe selskabets topmodel, OnePlus 2. Det har skriver Carl Pei, medstifter af OnePlus, skrevet på hjemmesiden.

 - OnePlus One og OnePlus 2 får Android 6.0

Det betyder, at du fra i morgen (lørdag den 5. december 2015) kan købe OnePlus 2 på hjemmesiden – præcis som man kan med andre smartphones på markedet.

Samtidig er det også muligt, at købe OnePlus X fra den 5. og til den 7. december uden invitation. Ligesom der også er andre tilbud i weekenden, der minder en del om deres Black Friday tilbud.

OnePlus droppede også invitationerne på OnePlus One, den tidligere topmodel, et år efter lanceringen, men med OnePlus 2 er der altså kun gået fire måneder siden lanceringen.

 - TEST: OnePlus 2 - en konge i mellemklassen er født

OnePlus 2 findes i to varianter med henholdsvis 3 GB RAM og 16 GB intern hukommelse, som kan erhverves for 2.499 kroner uden abonnement, mens den store model kommer med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse og koster 2.999 kroner.

Mere til historien

Torsdag den 17. december kan OnePlus fejre to års fødselsdag. Dermed har OnePlus og MereMobil.dk næsten eksisteret i lige lang tid, da MereMobil.dk kunne fejrer to års fødselsdag tirsdag den 1. december.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram