OnePlus 2 og OnePlus X kan kortvarigt købes uden invitation

0

OnePlus har ligesom de fleste andre handlende gjort klar med Black Friday tilbud – og det betyder du kan købe telefonerne uden en invitation.

Black Friday hos OnePlus
Black Friday hos OnePlus

Har du længe drømt om at få fingrene i den anmelderroste OnePlus 2 eller den spritnye OnePlus X, men manglet en invitation? Så er der håb nu.

OnePlus gør det nemlig muligt fra torsdag den 27. november til og med mandag den 30. november, at kunderne kan købe telefonerne uden at skulle igennem selskabets ellers normale invitationsbaserede købssystem.

 – OnePlus One og OnePlus 2 får Android 6.0

Telefonerne er ikke nedsat, men kan købes for henholdsvis priser fra 2.399 kroner for OnePlus 2, mens OnePlus X starter ved 2.049 kroner. Priserne er uden abonnement.

 – OnePlus X er nu officiel

Kæmpe besparelser på tilbehøret

Har du en OnePlus-telefon i forvejen, så er der penge at spare på tilbehør i de pågældende dage. Og har du den ”gamle” OnePlus One telefon, så nedsættes tilbehøret med HELE 90 procent, mens det til OnePlus 2 kun sættes ned med 10 procent. Det oplyses på OnePlus’ egen hjemmeside.

Web-TV: OnePlus 2 unbox og første indtryk

Mere til historien

Du kan læse den fyldestgørende anmeldelsen af OnePlus 2 på MereMobil.dk, samt se vores første indtryk i web-tv indslaget herover.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer