Huawei teaser for event 9. marts – måske P9?

1

RYGTE: Der har været mange rygter om den kommende P9 fra Huawei, men nu tyder det på, at den måske offentliggøres i næste uge.

Huawei teaser for event den 9. marts 2016 i Berlin
Huawei teaser for event den 9. marts 2016 i Berlin

Huawei har til årets CES-messe lanceret deres phablet Mate 8, som har fået en masse positiv omtale og stor ros i vores anmeldelse. Men derfor har rygterne fortsat floreret på rygtebørsen omkring den kommende topmodel Huawei P9. Et rygte der faktisk siden december 2015 har gået på, at P9 var lige på trapperne.

 – Huawei måske stærkt på vej med P9

Og nu lyder de seneste rygter på, at Huawei vil offentliggøre P9 under et event i Berlin i næste uge. Det skriver Pocketnow.com.

Disse rygter om et snarligt event fra Huawei er opstået grundet en teaser fra Huawei omkring et event i den tyske hovedstad Berlin. Og altså ikke bekræftet.

 – Huawei P9 er lige på trapperne

Huawei har hverken be- eller afkræftet disse rygter, så vi må vente og se om 9. marts 2016 byder på offentliggørelsen af P9 – og måske P9 Lite og P9 Max.

Mere til historien

Huawei P9 ventes, at komme med følgende specifikationer: 5,2 tommer skærm, 12 megapixels kamera, fingeraftrykslæser, USB Type-C port, HiSilicon Kirin 950 processor og 3 GB RAM.

Læs også:
TEST: Huawei Mate 8 – fantastisk storskærmstelefon

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer