Huawei måske stærkt på vej med P9

0

Flere rygter antyder, at Huawei er stærkt på vej med den næste topmodel Huawei P9, som skal afløse Huawei P8.

Huawei P8
Huawei P8 (Foto: MereMobil.dk)

Da Huawei i andet kvartal i år sendte deres topmodel P8 på markedet var vi også på MereMobil.dk ganske imponeret over telefonen.

– ”Jeg har flere gange i testen tænkt over hvor meget værdi for pengene Huawei P8 faktisk giver. For 3.699 kroner får man noget for hver en krone. Det er også prisen der får mig til at give Huawei P8 det sidste, men fuldt fortjente point. Huawei P8 får seks ud af seks mulige stjerner! Det bliver hårdt for konkurrenterne at levere den samme ydelse og kvalitet til den pris i 2015,” sådan skrev Jacob Smidt i anmeldelsen på MereMobil.dk i maj 2015.

 – TEST: Huawei P8 – wauw-faktor på budget

Og nu ser det altså ud til, at efterfølgeren er lige rundt om hjørnet. I hvert fald hvis man skal tro blandt andet PhoneArena.com, som skriver den måske kommer i handlen til marts næste år.

Det er begrænset, hvor detaljeret rygterne om det nye flagskib er, men den ventes at få en skærm på 5,2 tommer – præcis som Huawei P8. Desuden rygtes det også, at den kommer med den kraftige Kirin 950-processor, som også er i Mate 8, der ligeledes er fra Huawei.

 – Huawei Mate 8 lanceret i Kina

Der spekuleres også i, at Huawei P9 får 4G RAM og kommer med Android 6.0, samt har fingeraftrykslæser.

Huawei har endnu ikke meldt noget ud om den måske kommende Huawei P9. Det er derfor spændende om også P9 kommer i en Lite-version, som tilfældet har været med P8. Den er desuden ret anmelderrost Lite-versionen.

 – Huawei P8 Lite – overraskende godt discount-køb

Mere til historien

Kirin 950-processoren består af en fire-kernet ARM Cortex A7-processor på 2,3 GHz og en fire-kernet Cortex A53-processor på 1,8 GHz. Den har nået 83000 point i Antutu testen, hvilket er en af de absolut højeste, der indtil videre er målt i programmet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer