Huawei måske stærkt på vej med P9

Flere rygter antyder, at Huawei er stærkt på vej med den næste topmodel Huawei P9, som skal afløse Huawei P8.

Huawei P8

Huawei P8 (Foto: MereMobil.dk)

Da Huawei i andet kvartal i år sendte deres topmodel P8 på markedet var vi også på MereMobil.dk ganske imponeret over telefonen.

– ”Jeg har flere gange i testen tænkt over hvor meget værdi for pengene Huawei P8 faktisk giver. For 3.699 kroner får man noget for hver en krone. Det er også prisen der får mig til at give Huawei P8 det sidste, men fuldt fortjente point. Huawei P8 får seks ud af seks mulige stjerner! Det bliver hårdt for konkurrenterne at levere den samme ydelse og kvalitet til den pris i 2015,” sådan skrev Jacob Smidt i anmeldelsen på MereMobil.dk i maj 2015.

 – TEST: Huawei P8 – wauw-faktor på budget

Og nu ser det altså ud til, at efterfølgeren er lige rundt om hjørnet. I hvert fald hvis man skal tro blandt andet PhoneArena.com, som skriver den måske kommer i handlen til marts næste år.

Det er begrænset, hvor detaljeret rygterne om det nye flagskib er, men den ventes at få en skærm på 5,2 tommer – præcis som Huawei P8. Desuden rygtes det også, at den kommer med den kraftige Kirin 950-processor, som også er i Mate 8, der ligeledes er fra Huawei.

 – Huawei Mate 8 lanceret i Kina

Der spekuleres også i, at Huawei P9 får 4G RAM og kommer med Android 6.0, samt har fingeraftrykslæser.

Huawei har endnu ikke meldt noget ud om den måske kommende Huawei P9. Det er derfor spændende om også P9 kommer i en Lite-version, som tilfældet har været med P8. Den er desuden ret anmelderrost Lite-versionen.

 – Huawei P8 Lite – overraskende godt discount-køb

Mere til historien

Kirin 950-processoren består af en fire-kernet ARM Cortex A7-processor på 2,3 GHz og en fire-kernet Cortex A53-processor på 1,8 GHz. Den har nået 83000 point i Antutu testen, hvilket er en af de absolut højeste, der indtil videre er målt i programmet.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram