De største mobilnyheder i 2015

Nye mobiler i 2015 vil være Samsung Galaxy S6, HTC One (M9), iPhone 6S (iPhone 7) og Sony Xperia Z4. Her er de største mobilnyheder i 2015.

Nye mobiler i 2015

Xperia Z4, iPhone 7 eller iPhone 6S samt Galaxy S6 ventes i 2015.

 

Året blev skudt i gang med CES-messen i Las Vegas, og selvom Sony tidligere har stået for en Xperia-nyhed ved netop dette arrangement, blev det småt med de store mobilnyheder fra Sony, såvel som andre mobilproducenter.

Den fleksible smartphone LG G Flex fra 2014 fik med LG G Flex 2 en efterfølger, men selvom telefonen er rimelig innovativ, er det mere et statement om hvad der kan lade sig gøre, fremfor en storsællert. Når det er sagt, så er det da meget cool, at en buet smartphone kan trykkes flad.

På CES så vi også HTC Desire 826, en ny mellemklasse-smartphone og Asus fremviste verdens første smartphone med 4 GB RAM i form af Asus Zenfone 2.

Vi ved naturligvis ikke præcist hvad de største mobilnyheder i 2015 bliver, men en række produkter virker rimelig åbenlyse. Herunder er vores bud på, hvad der er i ærmet hos de store producenter, og hvilke nye mobiler der kommer i 2015.

- Web-TV: Så fleksibel er LG G Flex

Samsung Galaxy S6

Rygterne er vedholdende omkring Galaxy S6, og der tales om en helt ny telefon, udviklet fra bunden. Dette omtales som ”Project Zero”.

Samsung kommende topprodukt vil have 5,5 tommer skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels. Styresystemet bliver Android 5.0 Lollipop tilført Samsungs egne TouchWiz tilpasninger.

Samsung Galaxy S6 forventes præsenteret i forbindelse med Mobile World Congress 2015, der åbner 1. marts. Følger Samsung planen fra Galaxy S5, vil S6 ligge i butikkerne i løbet af april.

- Samsung Galaxy S6 – rygtede specifikationer
- Samsung Galaxy S6 kommer måske i to versioner

HTC One (M9)

Der var gode anmeldelser og ros til både HTC One (M7) fra 2013, HTC One (M8), sidste års model, og i år forventes efterfølgeren HTC One (M9). Selvom HTC modtog mange anerkendelser, var interessen fra køberne relativt begrænset omkring de to første One-versioner. Om det ændrer sig i år, må tiden vise.

HTC One (M9) vil, ifølge rygterne, være en tynd smartphone med 7 millimeters tykkelse. Der tales også om 5 tommer skærm (Super LCD 3), Snapdragon 810 processor, 20 megapixels kamera samt 3 GB RAM.

HTC One (M8) blev offentliggjort i slutningen af marts 2014. Holder HTC den samme plan kommer HTC One (M9) til Danmark i april måned.

Sony Xperia Z4

Sonys cyklus har hidtil været, at præsentere en ny topmodel hver sjette måned, og da Xperia Z3 og Z3 Compact så dagens lys ved IFA-messen i efteråret 2014, vil præsentationen af Sony Xperia Z4 ligge omkring marts. Det kunne passe sammen med Mobile World Congress, der også var stedet for offentliggørelsen af Xperia Z2.

Rygterne taler om 4 GB RAM, Snapdragon 810 processor, Quad HD skærm og naturligvis Android 5.0 Lollipop.

Sony Xperia Z4 ligger nok i butikkerne i april-vinduet, som konkurrenternes bud på en topmodel dette forår.

- Web-TV: Xperia Z3 og Z3 Compact er fantastiske

LG G4

LG G3 var en virkelig fin smartphone, og LG har netop opdateret G3 til Android 5.0. Det er svært at se, hvordan LG kan gøre det bedre.

Specifikationerne er endnu temmelig uklare, men mon ikke det bliver en skærmstørrelse omkring 5,3 tommer, og mon ikke LG G3 bliver tyndere og lettere end forgængeren.

LG G3 blev præsenteret den 27. maj 2014, og i juni var den klar til salg. Det vil være fornuftigt af LG, at holde samme plan i 2015, da de dermed ikke ligger sig oven i andre præsentationer, og dermed får opmærksomheden for sig selv.

- Web-TV: Derfor LG G3 fremragende

iPhone 7 /iPhone 6S

Hurtigere processor og, ifølge Apple, sandsynligvis utrolig innovativ i forhold til konkurrenterne. Så bliver der nok talt om iPhone 7.

iPhone er typisk en efterårsevent, og derfor er rygterne omkring iPhone 7 på nuværende tidspunkt vage, men 2015-iPhonen vil nok komme med iOS 9 som styresystem.

Om produktet vil hedde iPhone 7 eller iPhone 6S er også uvist, men sandsynligheden taler for en præsentation i begyndelsen af september og salgsstart i slutningen af samme måned.

- Web-TV: kom med til iPhone fest

Samsung Galaxy Note 5

Samsungs efterårsnyhed bliver Galaxy Note 5, og den kommer nok ved IFA-messen i Berlin, der åbner den 3. september 2015.

Ifølge rygterne er Samsung i gang med at teste 4K AMOLED skærme til smartphones, og holder det stik vil Samsung Galaxy Note 5 måske blive den første telefon, med denne skærmtype, der i øvrigt forventes at have en størrelse på seks tommer.

Samsung har gennem tiden fået gode anmeldelser af Note-serien, og en 4K-skærm vil uden tvivl være lidt af et statement.

Senest i november vil Samsung Galaxy Note 5 kunne købes i Danmark, lige tids nok til julehandlen.

- Web-TV: Se testen af Samsung Galaxy Note 4

Ny Google Nexus smartphone

I 2014 fik vi Nexus 6, men Nexus 7 får vi nok ikke, da det allerede er navnet på en Google-tablet.

På MereMobil.dk håber vi på en Nexus 6 2015-model i slutningen af i år. Hvilke specifikationer den får, er der ikke mange rygter om.

- Web-TV: Så god er Nexus 6

I nedenstående video kan du se Google Project Ara, som er et innovativt projekt, hvor en smartphone bygges af blok-elementer.

Andre mobilnyheder i 2015

I løbet af året vil vi også se efterfølgeren til OnePlus One med navnet OnePlus Two. Huawei vil ligeledes sende nye telefoner på markedet, og med præsentationen af Honor 6 Plus i slutningen af 2014, tegner det lyst.

- Honor 6, Galaxy S5 konkurrent, sælges nu i Danmark

Forhåbentlig vil Sony Xperia Z4 Compact også komme i 2015, og mon ikke Samsung Galaxy Alpha lanceres i en opdateret udgave. Derudover vil vi se en lang række midrange og lowend modeller. Vi forventer også en større Windows Phone lancering fra Microsoft.

2014: Sådan var mobilåret

Mere til historien

Denne artikel er baseret på historik over tidligere produktlancering, samt rygter om kommende modeller. MereMobil.dk kan ikke garantere for, at specifikationerne eller andre oplysninger ikke ændrer sig.

Her er kameraet på Samsung Galaxy S21

Kameraspecifikationerne på Samsungs kommende flagskibsserie er blevet lækket på internettet.

(mere…)
Nye billeder af OnePlus 8T lækket

Nye billeder af OnePlus 8T er dukket op på nettet. Billederne bekræfter blandt andet et nyt design på kameramodulet.

(mere…)
Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

I en trailer bekræfter Samsung mere eller mindre en række nye enheder. Her er Samsungs Unpacked-lineup med specifikationer på Galaxy Note20-serien.

(mere…)
Billeder af ASUS ROG Phone 3 lækket

På onsdag løfter ASUS sløret for den tredje generation af ROG Phone-serien. Det betyder selvfølgelig masser af rygter og billeder af den kommende telefon.

(mere…)
Motorola lancerer Moto G Pro med stor skærm og stylus pen

Motorola kommer nu med en telefon, der kunne være et alternativ til Samsung Galaxy Note-serien. Mød Motorola Moto G Pro, som kommer med stylus og stor skærm.

(mere…)
Samsung Galaxy S6 får Android 8 Oreo

RYGTE: Ansatte hos Samsung bekræfter, at 2015-flagskibet Galaxy S6 får den seneste udgave af Android.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram