Samsung Galaxy S6 specifikationer popper frem

7

RYGTE: Flere detaljer om Samsung Galaxy S6 specifikationerne er sluppet ud på nettet gennem et populært benchmarkprogram.

GalaxyS6-antutu-spec
Specifikationer fra hvad der angiveligt er en Samsung Galaxy S6.

Hvis en mobilproducent gerne vil holde noget hemmeligt, er en test af mobilen, på en åben benchmark-tjeneste ikke en særlig klog ting.

På benchmarkprogrammet Antutu er en enhed, med modelnummeret SM-G925F poppet frem. Det har straks fået rygtebørsen op af stolene.

SM-925F menes at være Samsung Galaxy S6. Sammobile.com skriver, at den naturlige logik siger det er en Galaxy S6, med mindre Samsung er i færd med at starte en helt ny produktserie op.

Hvis det screenshot der er i omløb er autentisk, vil Samsung Galaxy S6 specifikationer være i retning af nedenstående.

– Skærm: 5,5 tommer
– Opløsning: 2560 x 1440 pixels (Q HD)
– Processor: 64-bit octa core Exynos (7420) SoC – 1,8 GHz
– RAM: 3 GB
– Kamera: 20 megapixels på bagsiden
– Kamera: 5 megapixels på fronten
– System: Android 5.0 Lollipop

Samsung Galaxy S6 skal være helt ny

Samsung Galaxy S6 konceptdesign / mockup. Kilde:  http://www.samsungalaxys7.com
Samsung Galaxy S6 konceptdesign / mockup. Kilde: http://www.samsungalaxys7.com

Det forventes at Galaxy S5 bliver tilgængelig i forskellige hukommelsesudgaver, og ifølge rygterne vil den mindste have 32 GB intern hukommelse.

Rygterne skal tages med et gran salt, da de oprindeligt stammer fra et kinesisk website, men uanset hvad, så synes vi specifikationerne på Galaxy S6 lyder rimeligt sandsynlige.

Hvis Samsung skal overholde den sædvanlige cyklus for lanceringer, så har de forholdsvis travlt. En præsentation ved Mobile World Congress 2015 i starten af marts, vil være sandsynligt.

Galaxy S6 har tidligere været omtalt som ”Project Zero”. Det skulle dække over en helt ny Galaxy-topmodel, som er designet fra bunden. Dermed er der, hvis rygterne holder, lagt op til en S6 som bliver helt ny og frisk.

Mere til historien

Samsung har på det seneste været presset, og fornyligt har en højtstående Samsung chef lagt op til en reduktion af produktporteføljen, men langt færre modeller og model varianter, end Samsung tidligere har stået for.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer