Salget af Honor 6 bredes ud i Danmark

Prisen på Honor 6 er 2.499 kroner. Nu kan den Galaxy S5-lignende smartphone købes flere steder i Danmark.

Honor 6

Honor 6 (Foto: MereMobil.dk)

Huawei lancerede i slutningen af 2014 ”Honor” som et selvstændigt varemærke. Sammen med det fulgte en salgsstrategi, om at sælge Honor-produkterne gennem internettets salgskanaler, og ikke i de fysiske butikker som eksempelvis hos teleoperatørerne.

Salget af Honor 6 begyndte omkring slutningen af oktober hos den norske onlinevirksomhed Komplett, der sælger via nettet til Norge, Sverige og Danmark.

Komplett har haft eneret på produktet i en periode, men Huawei åbner for flere salgskanaler, og Honor 6 kan nu også købes via Proshop.dk.

Fra slutningen af uge 2 2015 forventer Elgiganten ligeledes, at have Honor 6 på hylderne i deres butikker. Til MereMobil.dk oplyser Frederik Danvig, pressechef i Elgiganten, at interesserede kunder kan blive skrevet op ude i butikkerne.

Mere om Honor 6

Ved at sætte en fysisk butikskæde på forhandlerlisten afviger Huawei dermed fra den oprindelige udmelding om et rent internetbaseret produkt.

Både Komplett, Elgiganten og Proshop.dk sælger Honor 6 til 2.499 kroner i farverne sort og hvid uden abonnement.

Test: Honor 6 er overraskende god

Web-TV: Første kig på Honor 6

Mere til historien

Honor 6 er en Android-smartphone med lignende specifikationer som en Samsung Galaxy S5, blot til en lavere pris.

Læs også:
Honor 6 Plus – mere end et ’Kina’-produkt

Tags: ,

Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.