iPhone væltede endnu engang byen – dansk salgsstart på iPhone 6

0

WEB-TV: Så kom iPhone 6 til Danmark. Telebutikkerne tog imod fans og mobilspændte danskere der havde ventet hele dagen.

Så kom dagen hvor en almindelig torsdag aften blev forvandlet til en mindre, nogle steder større, folkefest. Årsagen var ankomsten af iPhone 6 og iPhone 6 Plus til de danske butikshylder.

Siden omkring klokken otte om morgenen havde de første siddet i kø, og i løbet af dagen og aftenen voksede køerne ved butikkerne hos 3, Telenor og Telia, der var de tre teleselskaber, som havde valgt at holde natåbent.

Mere om iPhone 6

Kom med til iPhone fest

Apple kan noget særligt

Blandt de fremmødte mente flere, at Apples smartphone er noget særligt i forhold til produkter fra andre producenter. Særligt designet og brugervenligheden nævnes igen og igen som en faktor.

Umiddelbart var der heller ingen bekymringer at spore i forhold til snakken om iPhone 6 Plus-telefoner, der angiveligt er blevet bøjet, blot ved at være i lommen. Apple har kommenteret sagen og lagt frem, at kun ni kunder har henvendt sig til supporten – ud af et salg på over 10 millioner enheder.

Ifølge en undersøgelse YouGov har foretaget for Metroxpress fastslår, at Apple har godt fat i danskernes pengepunge. Halvdelen af alle danskere har eller har ejet en iPhone, viser undersøgelsen.

Apple er den eneste mobilproducent, der er i stand til at trække danskerne på gaden i det omfang tilfældet er, når der lanceres nye iPhones.

Selvfølgelig kan iPhone 6 Plus bøjes

Mere til historien

I Danmark så vi de første køevents i 2008 da iPhone 3G blev sat til salg. Dengang havde Telia eneret på at sælge produktet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer