Apple svarer på iPhone 6-bøje sagen

3

Kun meget få har oplevet at deres iPhone 6 Plus bøjer, lyder det fra Apple, som har svaret på mediestormen om de bøjede iPhones.

iphone6plus_bend_b
iPhone 6 Plus bøjes (Foto: Unbox Therapy)

Den fik hurtigt øgenavnet #bendgate – sagen om iPhone 6 Plus der angiveligt bøjer, hvis den bliver opbevaret i en bukselomme.

Nu har Apple officielt responderet på den eksplosive mediestorm omkring sagen, og noget tyder på, at det er en storm i et glas vand. I hvert fald hvis deres udmelding er korrekt.

Ifølge Recode.net der har fået en kommentar fra Apple om sagen er meldingen, at der indtil videre kun er modtaget klager over bøjede telefoner fra ni kunder. Ud af et salg i åbningsweekenden på 10 millioner enheder plus det løse der efterfølgende er solgt, er der umiddelbart tale om et meget lille problem.

Apple fortæller videre at iPhone 6 Plus er konstrueret ud af specielt anodiseret aluminium som er hærdet for at give det ekstra styrke. Derudover er telefonen underkastet en streng test og afprøvning.

Test: iPhone 6 er mere holdbar end tidligere iPhones

– ”Vi har valgt materialer af høj kvalitet og konstrueret telefonen meget omhuggeligt for at sikre styrke og holdbarhed. Vi udfører desuden strenge tests gennem hele udviklingsprocessen. Dette inkluderer tre-punkts bøjning, siddetest, brugerstudier m.v.,” lyder det fra Apple.

Tidligere har en professionel mobilreparatør med over 10 års erfaring, overfor MereMobil.dk vurderet, at iPhone 6 Plus ikke nødvendigvis er mere udsat end andre tilsvarende telefoner.

Tag det roligt! Ingen iPhone 6 bøjepanik

– ”iPhone 6 Plus købere skal ikke være bekymrede. Jeg tror ikke , at 6 Plus er svagere end andre smartphones på markedet i dag. Der skal virkelig store fysiske kræfter til før en enhed vil give efter og bøje på de svage punkter, bare ved at have den i lomme,” sagde Adam Altintas fra Mobilchefen.dk.

Køb iPhone 6 i USA og spar lidt penge

Skulle man mod forventning opleve problemet med iPhone 6 eller iPhone 6 Plus opfordres man til at kontakte Apple.

Video: iPhone 6 Plus bøjetest med testudstyr

Mere til historien

Udover #bendgate har Apple også været i fokus omkring opdateringen til iOS 8.0.1 som blev trukket tilbage kort efter den blev frigivet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer