Køb iPhone 6 i USA og spar (små) penge

Ved at købe iPhone 6 i USA kan du tage toppen af prisen. Du kan også købe iPads eller andre produkter.

Køb iPhone 6 i USA

iPhone 6 og iPhone 6 Plus

Når salget af nye iPhones starter i Danmark er der typisk lang leveringstid da de første leverancer sælges i forsalg og via køevents.

 – Her kan du købe iPhone 6 til midnat

En smutvej til, måske, at få iPhone 6 og iPhone 6 Plus hurtigere, er at købe den online i USA. Udfordringen er, at mange webshops – f.eks. Apples, ikke sender varerne til Europa.

Her kommer Shop USA ind i billedet. De har specialiseret sig i at levere varer til Danmark fra USA og sørge for at beregne fragtpris, told, moms m.v. Varerne bliver sendt til en adresse i Virginia, hvorfra de sendes videre til modtagere i Danmark.

Den mest populære iPhone 6 er…

Herunder har vi beregnet tre eksempler hvor varen henholdsvis er købt i Apples webshop i USA samt i den danske.

Apple via Shop USA Apple i Danmark
iPhone 6 64 GB 5.748 kroner 5.999 kroner
iPhone 6 Plus 128 GB 7.256 kroner 7.599 kroner
Macbook Pro 15” full spec 24.221 kroner 24.319 kroner

Sælger bærer garanti-forpligtelse

Som det fremgår af skemaet handler det om at se sig godt for, inden der shoppes løs, da besparelserne ikke nødvendigvis er voldsomme. Naturligvis vil det afhænge af varerne der købes og hvor mange.

 – Her får du iPhone 6 billigst

Aktuelt har Shop USA mange gode anmeldelser på TrustPilot, og bærer desuden E-mærket. Så umiddelbart skulle det være en tjeneste man godt turde prøve, om ikke andet for eventuelt at få varen hurtigere.

Bemærk: Når du køber varer i andre lande, så er det altid sælgeren i det pågældende land, der skal håndtere eventuelle reklamationer. Det er ikke en menneskeret at købe en vare i USA og regne med, at få den serviceret under danske betingelser.

Selvfølgelig kan iPhone 6 Plus bøjes

Mere til historien

Nogle telefoner sælges kun internt i USA. Disse kan man selv importere til Danmark via Shop USA.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.