Her er den mest populære iPhone 6

0

Forsalget af de nye iPhone-modeller er skudt i gang i Danmark, men hvilken model er den mest populære? Her er svaret på hvilken iPhone 6 der er mest populær.

Apple iPhone 6 i space grey (Foto: Apple)
Apple iPhone 6 i space grey (Foto: Apple)

Startskuddet for forsalget af iPhone 6 og iPhone 6 Plus gik i nat klokken 00.01 og efterspørgslen var stor. Teleselskaberne oplevede så stort et pres på deres hjemmesider, at der var udfald. Men det lykkedes en række danskere, at få forudbestilt deres eksemplar.

 – iPhone 6 lagde hjemmesider ned

Også hos Telia havde webshoppen til tider lidt svært ved at følge med, så der er ingen tvivl om, at iPhone fortsat er blandt de absolut mest eftertragtede telefoner blandt kunderne. Markedet bevæger sig mod større skærme, og det lader til også at falde i god jord hos iPhone-folket.

 – Alt om de nye iPhone 6-modeller

Dog er det ikke iPhone 6 Plus, som de fleste har valgt at bestille.

– ”Den mest eftertragtede model er lige nu iPhone 6 med 64 GB hukommelse, som de fleste vælger i space grey,” lyder det fra Telia til MereMobil.dk.

 – iPhone 6: Det siger anmelderne

De der valgte, at købe/forudbestille telefonen hos teleselskabet 3 behøvede ikke, at være afhængig af internettet da 3 havde natåbent i alle deres butikker rundt i landet. Alle butikkerne fik besøg og på webshoppen var der udfald, til trods for 3 havde etableret mere serverkapacitet end normalt.

Også hos 3 kan de oplyse, at de fleste kunder bestilte en Apple iPhone 6 (64GB) i Space Grey.

– ”Vi havde slet ikke forventet så stort et hype i forbindelse med denne mulighed for at forudbestille den nye iPhone, så jeg er derfor ekstra glad for, at vi tog beslutningen om at lade samtlige butikker holde åbent fra kl. 00.01 i nat og samtidig holde åbnet på telefonen. Der var endda kø foran nogle af butikkerne. I webshoppen oplevede vi et massivt pres, hvilket desværre resulterede i, at serveren gik ned på et tidspunkt trods indkøb af ekstra serverkapacitet. Det har vi været ude og beklage for de kunder, der blev ramt af det – og er i kontakt med dem, så de kan gennemføre deres ordrer,” fortæller David Elsass, 3’s privatkundedirektør.

Ud fra hvordan forudbestillingerne tikker ind, så ser det altså ud til, at det er iPhone 6 med 64 GB hukommelse i Space Grey, der er den mest populære iPhone. Dette kan dog ændre sig løbende.

Mere til historien

Den officielle danske salgsstart er fredag den 26. september, hvor telefonen altså officielt lander i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer