iPhone 6: Det siger anmelderne

7

Forventningerne til de nye iPhone 6-modeller er store – ikke alene fra offentligheden, men også Apple selv. Men hvad siger anmelderne? Se de første tests her.

iPhone 6 og iPhone 6 Plus
iPhone 6 og iPhone 6 Plus

Apple har officiel salgsstart på iPhone 6 og iPhone 6 Plus på det amerikanske marked, samt andre udvalgte markeder på fredag. Og forventningerne er store – både fra offentligheden, men absolut også fra Apples selv.

Apple har lanceret iPhone 6 og iPhone 6 Plus

De første tests har nu set dagens lys, derfor har vi samlet et lille udpluk af de første anmeldelser herunder. Og de er alle ret positive og flere udnævner iPhone 6, som den bedste telefon på markedet. Det skriver Businessinsider.com.

iPhone 6 og iPhone 6 Plus – specifikationer

Begejstringen vil ingen ende tage hos Darrell Etherington fra TechCrunch, der udnævner iPhone 6 som den bedste smartphone på markedet.

– ”iPhone 6 tilbyder forbedringer på næsten alle måder, der betyder noget, og det leverer de i en slående nyt design, der balancerer forbrugernes efterspørgsel på større skærme – men iPhone 6 er fortsat en tynd, let og holdbar sag. Det er Apples mest attraktive telefon visuelt og iPhone 6 med 4,7-tommer skærm vil generelt være mere tiltrækkende end iPhone 6 Plus større proportioner,” skriver Darrell Etherington i anmeldelsen.

Hos The Verge er det David Pierce, som har set nærmere på iPhone 6, der blandt andet nævner, at Apple ikke har gjort noget for at udnytte den større skærm. Men tilgengæld giver Apple brugerne det de vil have – nemlig en større og bedre iPhone. Og han er heller ikke i tvivl om, at han foretrækker iPhone 6 fremfor den større iPhone 6 Plus.

– “The iPhone 6 is the big iPhone for everyone,” konkluderer David Pierce fra The Verge.

– “iPhone 6 er en god opgradering for iPhone-ejere, eller for alle faktisk. Den tilbyder en større skærm i en telefon, som fortsat er “lille” nok til at betjene nemt. Vil du have den bedste smartphone du kan købe, så er dette min anbefaling,” sådan lyder det fra Walt Mossberg fra Re/code.

iPhone 6
iPhone 6 og iPhone 6 Plus i farvevarianterne

– ”Opkaldskvaliteten på de nye iPhone-modeller er fantastisk og batteritiden på den ”lille” iPhone 6 er imponerende. Jeg klarede mig næsten igennem to hele dage uden at lade. Batteriet på iPhone 6 Plus er til en hel dags konstant brug, hvilket er fornuftigt nok på en telefon med den størrelse,” skriver Molly Wood fra The New York Times.

– ”iPhone 6 er på video-delen svimlende god. Standardindstillingen for video er 1080p og 30 billeder per sekund, men dette kan ændres i indstillingerne til 60 billeder per sekund. Det er næsten så realistisk, at det ligner du kan nå ud og røre personerne på videoen,” sådan skriver Lance Ulanoff fra Mashable.

I Danmark kommer de to nye iPhone-modeller til salg fredag den 26. september, det er dog i år muligt allerede at forudbestille de populære enheder fra fredag den 19. september.

Bekræftet: iPhone 6 til salg i Danmark fra 26. september

MereMobil.dk tester også iPhone 6 og iPhone 6 Plus – så hold øje med siden.

Mere til historien

Designet på de nye iPhone 6-modeller har fået et snært af det som huskes fra den første iPhone, der kom på markedet i 2007 – men dog aldrig kom officielt på det danske marked.

Læs også:

Se Apples præsentation af iPhone 6 og Apple Watch

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer