Apple forventer 80 millioner solgte iPhone 6

0

RYGTE: Det rygtes fra kilder i Apples produktionskæde, at Apple forventer at sælge omkring 80 millioner enheder af de nye iPhone-modeller i år.

iPhone 6
iPhone 6

Forventningerne til salget af de to nye iPhone-modeller, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, er store også fra Apples egen side. I hvert fald hvis man skal tro de seneste rygter, der angiveligt stammer fra kilder i Apples produktionskæde.

 – Alt om de nye iPhone 6-modeller

Apple skulle have bestilt leverandørerne til at producere 80 millioner eksemplarer af de nye modeller, der meldes ikke noget om hvor mange af hver enkelt model. Dette er 20 millioner eksemplarer mere end der blev solgt af iPhone 5-serien i 2013. Siden er blandt andet China Mobile dog også kommet på som forhandler. Det skriver Digitimes.com.

 – Apple forventer salgsrekord på iPhone 6

Alene i september måned forventes det, at de første 10 millioner enheder er sendt afsted. Dette kan lyde af lidt, men telefonerne sættes først til salg fredag den 19. september på de første markeder og ugen efter, den 26. september følger flere lande deriblandt Danmark.

Bekræftet: iPhone 6 til salg i Danmark fra 26. september

Se de danske priser på iPhone 6 og iPhone 6 Plus her.

Mere til historien

Apple har de seneste mange måneder været øverst på hitlisterne fra de danske teleselskaber med iPhone 5S – men også både iPhone 5C og iPhone 4S ligger ganske fornuftigt, det bliver spændende at se om iPhone 6 og iPhone 6 Plus kan gøre dette efter

Læs også:

Teleselskab: iPhone 6 er en rigtig nyhed

Så lidt er iPhone 5S faldet i pris

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer