Top 10: De mest solgte mobiler i august

Apple storhitter i Danmark og dominerer endnu engang top 10-listerne over de mest solgte mobiltelefoner hos de danske teleselskaber. Se listerne her.

Utallige måneder i træk har det været Apples iPhones, der har ligget øverst på top 10-listen over de bedst solgte mobiltelefoner på det danske marked – og i august domineres listerne fortsat af det amerikanske mobilproducent.

Så lidt er iPhone 5S faldet i pris

Apple er noteret for tre forskellige modeller, iPhone 5S, iPhone 5C og iPhone 4S, hos både 3 og Telenor. Hos 3 indtager Apple de tre øverste pladser, hvilket næsten er samme scenarie vi ser hos Telenor – dog har Samsung Galaxy S5 sat sig på andenpladsen, men til gengæld følger Apple på både tredje og fjerdepladsen.

Ved Telia er Apple ”kun” noteret med iPhone 5S, på første pladsen, og iPhone 4S på fjerdepladsen.

Foruden Apple, så er det tydeligt at det i august måned har været Apple eller Samsung-produkter, som de fleste har fået langet over disken. Dog er Sony, HTC og Nokia også nævnt på top 10-listerne.

Nokia/Microsoft Devices er ikke noteret med nogle af deres topmodeller, men enten Nokia 301 eller Lumia 630.

Det er også tydeligt, at se danskerne vælger telefoner ud fra brands, da Huawei, LG og HTC, samt andre mindre producenter, har svært ved enten at bide sig fast i hitlisterne eller generelt komme ind på listerne.

Samtidig er det også spændende om Apples dominans fortsætter, når de inden længe forventes at have salgsstart på den kommende iPhone 6.

Desuden bliver det spændende at se om Samsung Galaxy Alpha, der har salgsstart i september måned, kan vippe Apples iPhone af pinden.

WEB-TV: Samsung Galaxy Alpha – de første indtryk

Mere til historien

Det hemmeligholdes hvor mange eksemplarer af hver enkelt telefon, der sælges i Danmark. Derfor oplyses det kun hvilke modeller, som er de mest solgte uden at nævne de konkrete salgstal. TDC har ikke bidraget med tal til denne artikel.

Google rundede milepæl med Pixel-telefonerne i 2023

Salget af Google Pixel-telefonerne går godt, men der er fortsat langt op til konkurrenterne.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Pixel-telefoner solgte helt vildt sidste år
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram