Samsung Galaxy S5 – se den lille sejr

WEB-TV: Kom tæt på Samsung Galaxy S5. Se testen og oplev nogle af de nye funktioner tæt på.

Samsung Galaxy S5 er på mange områder en alle tiders smartphone, og Samsungs hidtil bedste i Galaxy-serien.

Telefonen scorer topkarakter i vores test, men sejren er ikke overbevisende. Konkurrencen fra Sony Xperia Z2 og HTC One (M8) er benhård, og Samsung skal kæmpe hårdere, for ikke at miste grebet om topkaraktereren.

Læs den store test af Samsung Galaxy S5

Noget af den bedste ved Galaxy S5 er vandtæthed, kameraet, skærmen, batteritiden, sms, mail og datahastighed.

Fingeraftrykslæseren er en fin nyskabelse, som kan anvendes hvis man har lyst, men præcisionen er ikke så god som på Phone 5S, men der er også tale om to forskellige typer af sensorer.

Samsung Galaxy S5 er en telefon, som vi gerne anbefaler og et produkt til 6 ud af 6 stjerner. Vi har ved salgsstarten set 16 GB-modellen til 4.800 kroner uden abonnement – meget mobil for pengene.

HTC One (M8) – stor test af den nye topmodel

Mere til historien

Galaxy S5 er en fremragende telefon, men konkurrencen på mobilmarkedet er så hård, at det er små detaljer, der adskiller om den ene er bedre end den anden. Ofte er det en helt personlig vurdering, hvilken man foretrækker.

OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

TESTEN ER I GANG: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram