iPhone 6-event den 9. september er bekræftet

1

Apple har udsendt invitationer til iPhone 6-event. Datoen den 9. september er bekræftet. Læs hvordan du følger med.

Apple-ceo-tim-cook iPhone 6-event
Apples CEO Tim Cook vil præsentere den næste iPhone. Pressen er inviteret tirsdag den 9. september  (Foto: Apple)

Rygterne har været mange, men nu har Apple talt. Datoen for iPhone 6-event er sat til tirsdag den 9. september 2014 klokken 19.00, dansk tid. Dermed åbner Apple dørene for deres næste iPhone præcis et år efter, at iPhone 5C og 5S blev fremvist for offentligheden.

Det forventes at Apple vil fremvise to iPhones. Den ene med 4,7 tommer skærm – den anden med 5,5 tommer skærm. Spørgsmålet er naturligvis om rygterne holder stik, hvilket keynoten fra CEO Tim Cook vil afsløre.

Apple har tidligere haft streamet nogle af deres events, om det bliver tilfældet med denne vides endnu ikke. Mens vi venter på svaret, kan du gense eventen fra 2013 hvor iPhone 5C og 5C blev offentliggjort.

MereMobil.dk dækker eventen med stor livechat hele tirsdag aften.

apple-iphone-6-lancering
Apple holder event 9.9.2014

En af de store nyheder i iOS 8 og OS X Yosemite, den seneste opdatering af styresystemet på Mac-computere, er den såkaldte Continuity-funktion. Denne får Mac, iPhone og iPad til at arbejde sammen.

Blandt andet kan der sendes og modtages SMS-beskeder på Mac’en. Det er også muligt at starte en mail på iPhone og fortsætte skrivningen på iPad, blot ved at trække mailkladden ned i bunden af skærmen.

Kæmpe forventninger til iPhone 6

På MereMobil.dk dækker vi Apples iPhone 6-event med både livechat og en lang række artikler om de nye produkter og iOS 8, som er den nye version af styresystemet til iPhone og iPad.

Web-TV: Kan Galaxy Alpha slå iPhone 6?

Mere til historien

Siden iPhone 5 i 2012 har Apple haft tradition for at lancere nye iPhones i september. Frem til iPhone 4 var iPhone events en sommerbegivenhed.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer