Kæmpe forventninger til iPhone 6

4

Når iPhone 6 lander regner Apple med store salgstal, forlyder det. Der er ordrer hos leverandørerne på det højeste antal iPhones nogensinde, før en produktpræsentation.

iPhone 5S og iPhone 5C
iPhone 5S og iPhone 5C

Apple har, ifølge The Wall Street Journal, lagt den største ordre hos deres underleverandører på det højeste antal iPhones nogensinde inden en produktpræsentation. Det skriver Computerworld.dk.

Ifølge en kilde The Wall Street Journal har været i kontakt med, så lyder ordren frem til 30. december på 70-80 millioner iPhone 6-enheder i alt. Det ventes der kommer en model med 4,7 tommer skærm og en med en endnu større skærm på 5,5 tommer. Det skriver Mobilen.no.

Hvordan fordelingen af produkterne er melder historien ikke noget om. Hvis rygterne er sande så er der ingen tvivl om, at Apple har meget store forventninger til iPhone 6.

Apple iPhone 6 til salg i september

Da Apple sidste år sendte iPhone 5S og iPhone 5C på markedet havde de bestilt 50-60 millioner enheder i alt inden produktlanceringen, hvor det uden tvivl er iPhone 5S, som har solgt allerbedst og flest enheder.

Alle elsker iPhone, igen

Men der er altså store forventninger til den kommende iPhone 6. Apple skulle eftersigende også have bedt leverandørerne om, at være klar til at skrue produktionen op til hele 120 millioner enheder. Dette skulle være for at komme mulige problemer med den store skærm i forkøbet. De 5,5 tommer store LCD-skærme skulle give nogle udfordringer med at integrere touch-sensorerne til Touch ID, samt et lag safirkrystal til beskyttelse af skærmen, i stedet for glas, skulle også give udfordringer.

Safir-glas ligger klar til iPhone 6

Det er uvist om de to nye iPhone-modeller kommer i handlen samtidig, men det gættes på salgsstarten i de første lande vil være den 19. september 2014. Dog er der også skriverier om, at modellen med den store 5,5 tommer skærm først kommer i butikkerne op mod jul.

Apple har ikke be- eller afkræftet nogle af de mange rygter som florerer på internettet netop nu.

Mere til historien

Der har gennem flere år været skriverier om en ny iPhone med en større skærm, men Apple er altså ikke hoppet med på vognen endnu. Om rygterne om en iPhone med 4,7 tommer skærm og en model med en 5,5 tommer skærm er sande er endnu uvist. Dog skriver TechRader.com også, at modellen med 5,5 tommer skærm måske først lander på markedet i 2015, da der kan være problemer med batteri og lignende.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer