Apple iPhone 6 til salg i september

0

RYGTE: En Weibo-bruger mener at vide, at iPhone 6 kommer til salg i løbet af september – i to forskellige varianter.

Weibo-bruger: promotion flyer iPhone 6
Weibo-bruger: promotion flyer iPhone 6

En Weibo-bruger i Kina har postet et billede af noget, som skal forestille en promotionflyer for den kommende Apple iPhone 6. Faktisk viser denne at Apple udsender to iPhones, hvoraf den ene er på 4,7 tommer og den anden 5,5 tommer. Det skriver GSMArena.com.

En række rygter har gennem noget tid gået på, at Apple igen i år ville lancere to iPhone-enheder, og denne promotionflyer bygger altså videre på denne teori. Flyeren har i øvrigt også foreslåede priser på de to modeller.

 – Apple forventer salgsrekord på iPhone 6

Ifølge flyeren så får 4,7 tommer modellen en pris på 850 dollars (RMB 5,288), mens den 5,5 tommer store model skulle få prismærket 1012 dollars (RMB 6,288). Bemærk. Priserne kan ikke direkte omregnes til danske kroner.

Datoen hvor de nye iPhones skulle købes fra røbes til at blive den 19. september, hvilket er en dato der også tidligere har været nævnt – dengang med Deutche Telekom som afsender.

Apple har ikke hverken be- eller afkræftet disse oplysninger, men historisk set vil det ikke være overraskende, da iPhone 5S blev lanceret den 20. september og den 21. september året før blev iPhone 5 lanceret.

Mere til historien

Den 4,7 tommer store iPhone 6 ventes at komme med en opløsning på 960 x 1.704 pixels og de fysiske mål skulle, ifølge rygtebørsen, være på 137,5 x 67 x 7 mm. Til sammenligning er målene på iPhone 5S 123,8 x 58,6 x 7,6 mm.

Læs også:
 – Analytiker: 70 millioner solgte iPhone 6 i 2014
 – Så meget er din gamle iPhone værd

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer