Apple iPhone 6 kommer (måske) 19. september

0

Skal man tro det tyske teleselskab Deutsche Telekom, så kommer Apple med iPhone 6 den 19. september.

Det tyske teleselskab Deutche Telekom mener at vide, at Apple sender den næste iPhone på markedet den 19. september. Deutche Telekom skulle angiveligt have fortalt deres personale, at dette er datoen for den tyske lancering. Det skriver GSMArena.com.

Apple forventer salgsrekord på iPhone 6

Datoen skulle være kommet til Deutche Telekom fra Apple selv og bygge på mønsteret, som Apple normalt benytter ved lanceringer. Nemlig at afholde iPhone-præsentation i starten af september og en uge til 14 dage senere starte salget af enheden i de første lande.

Safir-glas ligger klar til iPhone 6

Holder disse rygter vand, så kommer iPhone 6 formentlig til salg i Danmark et par uger efter, hvis mønsteret fra tidligere salgsstarter gentages.

Mere til historien

Der er utrolig mange rygter omkring iPhone 6, men endnu har Apple ikke selv meldt noget ud eller teaset for noget. Det ventes dog, at iPhone 6 vil komme med en større skærm end tidligere modeler, samt der måske også i år lanceres to forskellige iPhone-modeller samtidig.

Læs også:Analytiker: iPhone 6 på markedet i juli

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer