Analytiker: iPhone 6 på markedet i juli

Salgsstarten på den næste iPhone forventes, at blive tidligere end de foregående år, sådan lyder det fra analytiker Lamba.

Apple iPhone 5C

Apple iPhone 5C (Foto: Apple)

Lige siden Apple flyttede salgsstarten på iPhone fra sommer til i stedet at være i efteråret har rygter hvert år lydt, at Apple ville skifte tilbage til en sommer lancering. Det sket med iPhone 5 og iPhone 5S og minsandten om det ikke endnu engang er tilfældet.

TEST: iPhone 5S – for meget af det samme?

Det forlyder nu, at den ventede iPhone 6, der ventes at være med en større skærm, vil blive offentliggjort tidligere end forventet.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Ifølge undersøgelser, der er foretaget af Mizuho Securities analytiker Abhey Lamba, så vil iPhone 6 og en phablet fra Apple formentlig allerede få salgsstart i juli måned i stedet for september/oktober, sådan lyder forventninger. Det skriver bgr.com.

Apple kommer også med to nye iPhones i år

Foruden nye iPhones, så ventes årets store opdatering også til iOS 8 – dog venter vi endnu på iOS 7.1, som burde blive frigivet i nær fremtid.

Mere til historien

Det ventes, at Apples 2014-modeller vil være helt redesignet, hvilket kan betyde rekord-salg, da flere har efterspurgt nyt design.

 – iPhone sådan startede revolutionen


Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.