Analytiker: iPhone 6 på markedet i juli

0

Salgsstarten på den næste iPhone forventes, at blive tidligere end de foregående år, sådan lyder det fra analytiker Lamba.

Apple iPhone 5C
Apple iPhone 5C (Foto: Apple)

Lige siden Apple flyttede salgsstarten på iPhone fra sommer til i stedet at være i efteråret har rygter hvert år lydt, at Apple ville skifte tilbage til en sommer lancering. Det sket med iPhone 5 og iPhone 5S og minsandten om det ikke endnu engang er tilfældet.

TEST: iPhone 5S – for meget af det samme?

Det forlyder nu, at den ventede iPhone 6, der ventes at være med en større skærm, vil blive offentliggjort tidligere end forventet.

Ifølge undersøgelser, der er foretaget af Mizuho Securities analytiker Abhey Lamba, så vil iPhone 6 og en phablet fra Apple formentlig allerede få salgsstart i juli måned i stedet for september/oktober, sådan lyder forventninger. Det skriver bgr.com.

Apple kommer også med to nye iPhones i år

Foruden nye iPhones, så ventes årets store opdatering også til iOS 8 – dog venter vi endnu på iOS 7.1, som burde blive frigivet i nær fremtid.

Mere til historien

Det ventes, at Apples 2014-modeller vil være helt redesignet, hvilket kan betyde rekord-salg, da flere har efterspurgt nyt design.

 – iPhone sådan startede revolutionen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer