Snart kan du ringe fra din Mac

Apple gør det muligt at foretage telefonopkald og sende SMS-beskeder fra Macbook.

OS X Yosemite

OS X Yosemite

Når opdateringen iOS 8 til iPhone og iPad frigives til efteråret, så kan Mac-computere, der kører den seneste styresystemsversion OS X Yosemite, benyttes som en integreret del af telefonen.

Indgående opkald på iPhone vises i hjørnet på Mac’en, hvorfra det er muligt at afvise eller besvare opkaldet, også selvom iPhone ligger til opladning et andet sted i huset, og ikke er nær ved computeren.

 – iOS 8 er en realitet – her er nyhederne

I OS X Yosemite kommer også en udvidelse af programmet “Beskeder”. Nu er det ikke længere kun iMessage, men også SMS-beskeder, der indgår i denne. Det betyder også, at man fra Beskeder kan sende og modtage SMS’er.

Opdateringerne bliver tilgængelige til efteråret 2014.

Se Apples billeder af iOS 8

Mere til historien

OS X Yosemite og iOS 8 vil sammen byde på den tætteste integration mellem mobilenheder, tablet og computere, som vi hidtil har set


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.