Forudbestil iPhone 6 fra den 19. september

1

Teleselskabet 3 har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de oplyser at du allerede fra den 19. september kan forudbestille de nye iPhone-modeller. Telia og flere andre teleselskaber følger efter.

iPhone 6
iPhone 6 og iPhone 6 Plus i farvevarianterne

Teleselskabet 3 bekræfter i en pressemeddelelse, at den danske salgsstart af de to nye iPhone-modeller, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, er fredag den 26. september 2014.

Bekræftet: iPhone 6 til salg i Danmark fra 26. september

Samtidig løfter 3 også sløret for, at man allerede fra på fredag, den 19. september 2014, kan forudbestille de nye iPhone-modeller. Dette kan gøres i 3’s butikker, som alle holder midnatsåbent eller på 3.dk.

Læs alt om de nye iPhone 6-modeller her

3 oplyser i et nyhedsbrev til kunderne, at de endnu ikke kender de endelige priser på produkterne.

Du kan se priserne uden abonnement her.

Telia: Forudbestil iPhone 6-modellerne fra den 19. september

Det er ikke kun 3, som melder sig klar til at tage imod forudbestillinger fra fredag den 19. september – også Telia melder sig på banen. Her kan du også forudbestille iPhone 6 og iPhone 6 Plus fra den 19. september klokken 00.01, det foregår på deres webshop.

Telia er heller ikke klar med deres endelige priser, men oplyser de pt. arbejder på at få dem klar hurtigst muligt.

Du kan læse mere på Telia’s hjemmeside.

Flere andre teleselskaber også klar

Call Me og Telenor oplyser begge på deres Facebook-sider, at også de er klar til at tage imod forudbestillinger på de to nye iPhone-modeller fra fredag den 19. september.

Call Me oplyser desuden, at de allerede på mandag åbner op for en venteliste for Call Me-kunder, så de kan skrive sig op til en forudbestilling. Du kan læse mere her.

Ligesom de øvrige selskaber er meldingen fra Call Me og Telenor, at de endnu ikke kan oplyse om de endelige priser eller det praktiske omkring salget.

TDC har indtil nu ikke oplyst noget om forudbestillinger, dog er de klar til salgsstart i hvert fald fredag den 26. september. Læs mere hos TDC her.

Mere til historien

Erhvervskunder kan også forudbestille telefonen, det kan ske pr. telefon hos 3Business fra klokken 00.01 på kampagnenummer 70 313 258.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer