iPhone 6 lagde hjemmesider ned

De danske teleselskaber havde i nat svært ved, at følge med efterspørgslen på de nye iPhone 6-modeller, da de klokken 00.01 åbnede for forudbestillinger.

Da klokken rundede 00.01 åbnede de fleste af de danske teleselskaber op for forudbestillingerne af de to nye iPhone 6-modeller var det dog ikke uden problemer. Hjemmesiderne havde svært ved at klare presset fra de mange iPhone-fans, som ville sikre sig deres eksemplar. Det skriver Eb.dk.

De tre store teleselskaber Telia, Telenor og 3 måtte alle give efter for de mange besøg.Telenors side gik dog ikke ned, men de måtte på et tidspunkt pause køen for at dæmme op for belastningen, så kunderne kunne komme igennem inden der kom nye ind. Det resulterede i, at et lille antal kunder oplevede at blive smidt ud af køen og måttet starte forfra – hvilket Telenor har beklaget.

 – Alt om de to nye iPhone 6-modeller

– ”Vi har et enormt pres på vores hjemmeside og kæmper virkelig for at få det hele til at glide så smertefrit som muligt. Det er desværre ikke helt uden udfordringer, og vi har været nødsaget til at pause køen et par gange for løbende at prøve at afværge de udfordringer der dukker op, når der er så stort et pres på vores servere,” skrev Telenor på Facebook omkring klokken 2 i nat.

Også 3 havde først på natten problemer med den store efterspørgsel, men kunne senere oplyse på deres Facebook-side at hjemmesiden atter kørte stabilt.

 – Danske priser på de nye iPhone 6-modeller

– “Lige nu oplever vi, at www.3.dk kører stabilt, så skynd dig ind og forudbestil din nye iPhone 6. Vi beklager derudover ulejligheden i forhold til driftsforstyrrelserne på vores hjemmeside tidligere,” skrev 3 Danmark på Facebook.

 – iPhone 6: Det mener anmelderne

Telenor oplyste også på deres Facebook-side, at de lukkede for pre-sale da alle modeller blev udsolgt. Og beklagede for de udfordringer, som der havde været i forbindelse med forudbestillingen på de nye iPhone-modeller.

Teleselskaberne har mødt samme respons hos brugerne, som det kendes når der er problemer ved salg af koncertbilletter eller da den mest omtalte vase her i sensommeren Kählers jubilæumsvase blev sat til salg.

Har du endnu ikke fået forudbestilt dit eksemplar, så sælges telefonen i de danske butikker fra næste fredag – den 26. september 2014.

Mere til historien

Apple har netop frigivet iOS 8-opdateringen, som kan give lidt problemer at downloade, da nogle brugere kan opleve de skal slette en masse indhold på enheden. Dette kan løses ved at opdaterer via iTunes i stedet for Over The Air.

iPhone 5s og iPhone 6 får vigtig opdatering

KORT NYT: Gamle iPhones og iPads kan nu hente en vigtig sikkerhedsopdatering.

(mere…)
Gratis reparation af gamle iPhone 6S-modeller

Hvis din iPhone 6S eller iPhone 6S Plus ikke vil starte op, så tilbyder Apple nu gratis reparation.

(mere…)
Apple er løbet tør for billige batterier til iPhone 6 Plus

Først til marts kan kunder få skiftet deres iPhone 6 Plus-batteri. Apple mangler batterier.

(mere…)
Batteriudskiftning på iPhones bliver nu markant billigere

Apple reducerer i 2018 prisen markant på batteriudskiftninger. Dette kan give din iPhone nyt liv. Læs forklaringen her. (mere…)

Apple har ikke sagt farvel til iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Apple valgt at beholde iPhone 6S og iPhone 6S Plus i deres sortiment efter lanceringen af iPhone 8 og iPhone X.

(mere…)
Apple relancerer iPhone 6 – 32 GB udgave er tilgængelig

Nu kan du købe iPhone 6 en særlig 32 GB udgave. Telefonen er også tilgængelig i Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram