iPhone 6 lagde hjemmesider ned

0

De danske teleselskaber havde i nat svært ved, at følge med efterspørgslen på de nye iPhone 6-modeller, da de klokken 00.01 åbnede for forudbestillinger.

Da klokken rundede 00.01 åbnede de fleste af de danske teleselskaber op for forudbestillingerne af de to nye iPhone 6-modeller var det dog ikke uden problemer. Hjemmesiderne havde svært ved at klare presset fra de mange iPhone-fans, som ville sikre sig deres eksemplar. Det skriver Eb.dk.

De tre store teleselskaber Telia, Telenor og 3 måtte alle give efter for de mange besøg.Telenors side gik dog ikke ned, men de måtte på et tidspunkt pause køen for at dæmme op for belastningen, så kunderne kunne komme igennem inden der kom nye ind. Det resulterede i, at et lille antal kunder oplevede at blive smidt ud af køen og måttet starte forfra – hvilket Telenor har beklaget.

 – Alt om de to nye iPhone 6-modeller

– ”Vi har et enormt pres på vores hjemmeside og kæmper virkelig for at få det hele til at glide så smertefrit som muligt. Det er desværre ikke helt uden udfordringer, og vi har været nødsaget til at pause køen et par gange for løbende at prøve at afværge de udfordringer der dukker op, når der er så stort et pres på vores servere,” skrev Telenor på Facebook omkring klokken 2 i nat.

Også 3 havde først på natten problemer med den store efterspørgsel, men kunne senere oplyse på deres Facebook-side at hjemmesiden atter kørte stabilt.

 – Danske priser på de nye iPhone 6-modeller

– “Lige nu oplever vi, at www.3.dk kører stabilt, så skynd dig ind og forudbestil din nye iPhone 6. Vi beklager derudover ulejligheden i forhold til driftsforstyrrelserne på vores hjemmeside tidligere,” skrev 3 Danmark på Facebook.

 – iPhone 6: Det mener anmelderne

Telenor oplyste også på deres Facebook-side, at de lukkede for pre-sale da alle modeller blev udsolgt. Og beklagede for de udfordringer, som der havde været i forbindelse med forudbestillingen på de nye iPhone-modeller.

Teleselskaberne har mødt samme respons hos brugerne, som det kendes når der er problemer ved salg af koncertbilletter eller da den mest omtalte vase her i sensommeren Kählers jubilæumsvase blev sat til salg.

Har du endnu ikke fået forudbestilt dit eksemplar, så sælges telefonen i de danske butikker fra næste fredag – den 26. september 2014.

Mere til historien

Apple har netop frigivet iOS 8-opdateringen, som kan give lidt problemer at downloade, da nogle brugere kan opleve de skal slette en masse indhold på enheden. Dette kan løses ved at opdaterer via iTunes i stedet for Over The Air.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer