iOS 8 fylder for meget til din iPhone eller iPad

0

Har du haft problemer med at downloade iOS 8 til din iOS-enhed? Har du en iOS-enhed med 8GB eller 16GB intern hukommelse, så kan du opleve problemer – særligt hvis du opdaterer via OTA.

Apple iOS 8
Apple iOS 8

Apple har i går frigivet deres nyeste software-opdatering iOS 8, men hvis du forbereder dig på at opdaterer din iPhone eller iPad så vær sikker på der er rigeligt med ledig plads på din enhed.

 – iOS 8 er klar til download

Den nye opdatering fylder 1,1 GB og Apple beskriver den selv, som den største frigivelse siden introduktionen af App Store. Men det lægger også pres på enhederne, for mens tidligere iOS-opdateringer har krævet omkring 1GB ledig plads, så vil en række iPhone- og iPad-ejere opleve, at iOS 8 kræver helt op til 5,7GB ledig plads for at kunne blive installeret. Det skriver The Verge.

Nogle iPad modeller har endda oplevet, at der kræves op til 7GB ledig plads.

Det betyder også, at hvis du eksempelvis har en 8GB iPhone 5C eller også en iPhone-model med 16GB intern hukommelse så kan du opleve problemer.

Der er ikke nogen nem måde, at få en masse ledig plads hurtigt. Dog kan du opdaterer din enhed via iTunes på en Mac eller PC. Ved at gøre det via en Mac eller PC kræves mindre ledig plads.

Alene denne opdaterings problematik bør også få ejere af iPhone 4S til at vente med at opdaterer deres enheder.

Hold iOS 8 væk fra iPhone 4S

Har du været heldig at få iOS 8 installeret på din enhed, så kan du her få 7 tips til nye funktioner i den nye software.

Mere til historien

Apple har op mod salgsstarten af de nye iPhone-modeller frigivet en guide til, hvordan Android-brugere nemt og hurtigt skifter til iPhone.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer