iOS 8 fylder for meget til din iPhone eller iPad

Har du haft problemer med at downloade iOS 8 til din iOS-enhed? Har du en iOS-enhed med 8GB eller 16GB intern hukommelse, så kan du opleve problemer – særligt hvis du opdaterer via OTA.

Apple iOS 8

Apple iOS 8

Apple har i går frigivet deres nyeste software-opdatering iOS 8, men hvis du forbereder dig på at opdaterer din iPhone eller iPad så vær sikker på der er rigeligt med ledig plads på din enhed.

 – iOS 8 er klar til download

Den nye opdatering fylder 1,1 GB og Apple beskriver den selv, som den største frigivelse siden introduktionen af App Store. Men det lægger også pres på enhederne, for mens tidligere iOS-opdateringer har krævet omkring 1GB ledig plads, så vil en række iPhone- og iPad-ejere opleve, at iOS 8 kræver helt op til 5,7GB ledig plads for at kunne blive installeret. Det skriver The Verge.

Nogle iPad modeller har endda oplevet, at der kræves op til 7GB ledig plads.

Det betyder også, at hvis du eksempelvis har en 8GB iPhone 5C eller også en iPhone-model med 16GB intern hukommelse så kan du opleve problemer.

Der er ikke nogen nem måde, at få en masse ledig plads hurtigt. Dog kan du opdaterer din enhed via iTunes på en Mac eller PC. Ved at gøre det via en Mac eller PC kræves mindre ledig plads.

Alene denne opdaterings problematik bør også få ejere af iPhone 4S til at vente med at opdaterer deres enheder.

Hold iOS 8 væk fra iPhone 4S

Har du været heldig at få iOS 8 installeret på din enhed, så kan du her få 7 tips til nye funktioner i den nye software.

Mere til historien

Apple har op mod salgsstarten af de nye iPhone-modeller frigivet en guide til, hvordan Android-brugere nemt og hurtigt skifter til iPhone.

AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram