iOS 8 er frigivet – klar til download

1

Apple har nu frigivet opdateringen til iOS 8, der kan downloades til iPhones, iPads og iPod Touch.

Apple har netop frigivet den nye store opdatering til offentligheden, som nu bringer styresystemet til iOS 8. Det betyder den er tilgængelig for alle og altså ikke længere kun er i beta-udgave.

iOS 8 på vej til offentligheden i september

Apple oplyser, at opdateringen fylder 1,1GB og er den største frigivelse siden introduktionen af App Store med hundredvis af nye funktioner bl.a. i Beskeder og Fotos, QuickType-tastatur, ny Sundhedsapp, Familiedeling, iCloud Drive m.m.

iOS 8 understøttes på følgende iOS-enheder: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPod touch 5. generation, iPad 2, iPad med Retina-skærm, iPad Air, iPad mini og iPad mini med Retina-skærm. Det er endnu uvist om alle funktioner bliver tilgængelige på alle enheder.

Du kan opdaterer din iOS-enhed, hvis den altså understøttes, enten Over-The-Air (OTA) eller via iTunes.

Sådan opdaterer du

Har du endnu ikke modtaget en push-besked om, at opdateringen er klar til download på din enhed, så kan du søge efter opdateringen manuelt. Dette gøres ved at gå ind i Indstillinger – Generelt – Softwareopdatering og download/hent når den er klar.

iOS 8 er en realitet – her er nyhederne

Det kan tage sin tid hvis du forsøger i dag eller en af de kommende dage, da rigtig mange iOS-brugere på verdensplan forsøger at hente opdateringen. Derfor kommer der et gevaldigt pres på serverne.

Husk at lav en back-up af din iOS-enhed inden du går i gang med opdateringen, dette gøres enten via iCloud eller iTunes.

 – TIP: 7 små nye funktioner i iOS 8

De to nye iPhone-modeller, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, kommer begge på markedet med iOS 8 installeret fra salgsæsken.

Mere til historien

Flere teleselskaber har i dag været ude, at advarer deres kunder om at opdaterer til iOS 8, hvis de benytter funktionen “omstilling” grundet en software fejl – det er særligt erhvervskunder der er ramt af dette problem. Dette er ændret i iOS 8.0.1.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer