Teleselskaber: Afvent iOS 8 opdatering

Apple frigiver iOS 8 opdateringen i aften, men flere teleselskaber advarer deres kunder mod opdateringen, da der er en fejl i softwaren, som har betydning for funktionen “omstilling” i deres netværk.

Apple vil i aften dansk tid frigive den store iOS 8 opdatering, hvilket mange iPhone- og iPad-ejere formentlig ser frem til med spænding.

 – iOS 8 frigives den 17. september

Men nu advarer teleselskaberne TDC, YouSee, Telmore og 3 deres kunder med iPhone, mod at opdaterer deres iPhones med det samme. Da iOS 8 nemlig har en fejl, som gør omstilling ikke længere virker i TDC’s netværk. Det oplyser selskaberne på deres Facebook-sider.

TDC og 3 har dog styr på, at fejlen er rettet i den iOS-version, som hedder iOS 8.0.1. Derfor råder de også kunderne til, at vente med at opdaterer indtil denne frigives. Dette forventer de bliver om 4-6 uger.

Dog har der tidligere været spekulationer ude om, at Apple måske gik direkte til iOS 8.0.1 opdateringen i aften.

Funktionen “omstilling” henvender sig i øvrigt primært til erhvervskunder, så benytter du ikke denne funktion er der ingen problemer i, at installere iOS 8.

Mere til historien

Det er spændende at se om Apple endnu engang har ligeså stor med, at få den seneste opdatering spredt ud til brugerne. Ifølge seneste opgørelse har 92 procent af de aktive iOS-enheder iOS 7-versionen installeret på deres enhed.

AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Telmore klar med ny mulighed i Telmore Play

Telmore har gjort det muligt kun at vælge tre streamingtjenester i Telmore Play. Det er attraktivt, da prisen er lavere.

(mere…)
Lukningen af fastnettet i Danmark starter til årsskiftet

TDC Net trækker ved årsskiftet de første stik til fastnettet i Danmark.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram