Teleselskaber: Afvent iOS 8 opdatering

1

Apple frigiver iOS 8 opdateringen i aften, men flere teleselskaber advarer deres kunder mod opdateringen, da der er en fejl i softwaren, som har betydning for funktionen “omstilling” i deres netværk.

Apple vil i aften dansk tid frigive den store iOS 8 opdatering, hvilket mange iPhone- og iPad-ejere formentlig ser frem til med spænding.

 – iOS 8 frigives den 17. september

Men nu advarer teleselskaberne TDC, YouSee, Telmore og 3 deres kunder med iPhone, mod at opdaterer deres iPhones med det samme. Da iOS 8 nemlig har en fejl, som gør omstilling ikke længere virker i TDC’s netværk. Det oplyser selskaberne på deres Facebook-sider.

TDC og 3 har dog styr på, at fejlen er rettet i den iOS-version, som hedder iOS 8.0.1. Derfor råder de også kunderne til, at vente med at opdaterer indtil denne frigives. Dette forventer de bliver om 4-6 uger.

Dog har der tidligere været spekulationer ude om, at Apple måske gik direkte til iOS 8.0.1 opdateringen i aften.

Funktionen “omstilling” henvender sig i øvrigt primært til erhvervskunder, så benytter du ikke denne funktion er der ingen problemer i, at installere iOS 8.

Mere til historien

Det er spændende at se om Apple endnu engang har ligeså stor med, at få den seneste opdatering spredt ud til brugerne. Ifølge seneste opgørelse har 92 procent af de aktive iOS-enheder iOS 7-versionen installeret på deres enhed.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer