Apple arbejder allerede på iOS 8.0.1

1

iOS 8 er endnu ikke frigivet til offentligheden endnu, men det forlyder Apple allerede arbejder på den første opdatering til softwaren.

Apple iOS 8
Apple iOS 8

Apple-eventen i morgen ventes, at bringe nyt vedrørende den officielle frigivelse af iOS 8-softwaren. Da Apple gav et smugkig på iOS 8 til den årlige WWDC konference tilbage i juni måned forlød det, at iOS 8 vil blive officielt frigivet til efteråret – og vanen tro plejer det at være til den event hvor Apple præsenterer årets iPhone modeller.

iOS 8 er en realitet

Der har også været en række forskellige betaversioner ude og nu forlyder det altså også, at Apple allerede arbejder på en opdatering – nemlig iOS 8.0.1. det skriver GSMArena.com.

Den nye version ventes også snart, at være tilgængelig til Apples partnere. Der er endnu ikke nogen changelog til iOS 8.0.1, men formentlig er der primært tale om fejlrettelser og lignende.

Om offentligheden vil få iOS 8.0.1 fra dag ét eller skal forbi iOS 8 først er endnu uvist.

MereMobil.dk dækker Apples-event i morgen – du kan chatte med her og/eller se Apples livestream her.

Mere til historien

Der er mere end ni ud af ti, som har sidste års iOS-version iOS 7 installeret på deres enhed, ifølge tal fra Apple. Og dermed tager iOS-brugerne også hurtigere ny software til sig end konkurrenterne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer