Apple frigiver iOS 8 Beta 5 til download

0

Apple har i dag frigivet den femte betaversion af iOS 8 til udviklere, så er du tilknyttet beta-programmet kan du downloade den nu.

iOS 8 beta 5 (Kilde: Macrumors.com)
iOS 8 beta 5 (Kilde: Macrumors.com)

Apple har hertil aften netop frigivet den femte betaversion af iOS 8 til udviklere, hvilket sker to uger efter frigivelsen af den fjerde betaversion og to måneder efter vi blev introduceret til iOS 8 til WWDC 2014. Det skriver Macrumors.com.

Opdateringen, build 12A4345d, er tilgængelig via OTA-opdatering på iOS-enheder, men kan også downloades via iOS Developer Center. Opdateringen fylder 268MB.

Med beta 5 følger en række forbedringer og fejlrettelser, så det bliver mere ”færdigt” at se på – dette sker for hver betaversion der frigives.

Nogle af de nye features og forbedringer er i Health applikationen, Foto (få en ”last updated” notifikation om seneste synkronisering til iCloud), iCloud, WiFi Calling, Wallpaper settings og SMS Relay, der sker i samarbejde med ens Mac-computer og OS X Yosemite. Det skriver Macrumors.com.

Det ventes, at Apple frigiver iOS 8 til offentligheden i september måned – den officielle melding fra Apple hedder i løbet af efteråret 2014.

Mere til historien

Foruden iOS 8 beta 5 har Apple også frigivet ny redesignet software til Apple TV, samt OS X Yosemite Developer Preview 5.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer