Apple: Sådan skifter du fra Android til iPhone

3

TIP: Der er ingen tvivl om konkurrencen mellem producenterne på smartphone-markedet er hård. Og nu går Apple ud med et tip til, hvordan Android-brugere skifter til iPhone.

Sådan skifter du fra Android til iPhone (Kilde: Apple)
Sådan skifter du fra Android til iPhone (Kilde: Apple)

Forud for salgsstarten af de to nye iPhone-modeller, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, med store skærme har Apple offentliggjort et detaljeret dokument på deres hjemmeside, som guider Android-brugere til hvordan de får flyttet deres data i et skifte fra Android-enheder til iPhones.

Forudbestil iPhone 6 fra den 19. september

Apples dokument inkluderer også information om, hvordan man flytter email konti til iPhone – så Android-brugerne kan lære hvordan de tilføjer email konti i mail-applikationen.

Tredje-parts-applikationen ”Copy My Data” og ”PhotoSync” er nævnt i løsningen, som Apple anbefaler, til at overføre data som kontakter, kalender og billeder.

Apple råder Android-brugere til at overføre billeder, video, bøger og musik fra Android enheder til iPhone ved at benytte iTunes på enten en Mac eller PC – med trin-for-trin instruktion.

Læs også: iPhone 6: Det siger anmelderne

Flere analytikere forventer, at de større skærme på de to nye iPhone-modeller gør, at flere Android-brugere nu vil skifte til iOS-platformen.

Du kan finde Apples guide til, hvordan man skifter fra Android til iPhone her.

Tip: Sådan skifter du let til Windows Phone

Apple sender iPhone 6 og iPhone 6 Plus på markedet i Danmark fredag den 26. september – du kan se priserne på de nye iPhone-modeller her.

Mere til historien

Apple oplyste mandag, at de allerede har fået 4 millioner forudbestillinger på iPhone 6 og iPhone 6 Plus på den første dag, hvor det var muligt at forudbestille. Det er dobbelt så mange, som den tidligere rekord, som blev sat i 2012 med forudbestillingerne af iPhone 5.

Læs også:

Duel: iPhone 6 mod Samsung Galaxy Alpha

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer