Tip: Sådan skifter du let til Windows Phone

0

Det kan være fristende at skifte sin gamle smartphone ud med en ny Windows Phone, men udsigten til at miste alle sine kontakter, kan give selv den mest teknikkyndige kolde fødder. Heldigvis kan du let få dine data med dig, med en simpel funktion i Windows Phone.

Med modeller, som Nokia Lumia 930 og den mulige udsigt til en kommende Windows Phone udgave af One M8 fra HTC, så kan det være fristende, at tage springet og kaste sig ind i Windows Phone verdenen. Tanken om at miste alle de kontakter man igennem tiden har fået opbygget på sin gamle telefon, der normalt en gang var en del af oplevelsen ved at skifte telefon, vil nok give de fleste kolde fødder. Men fortvivl ej, for der findes faktisk en funktion direkte indbygget i Windows Phone, der gør skiftet ganske smertefrit.

 – HTC One (M8) på vej i Windows Phone-version

Når du har anskaffet dig en Windows Phone, vil du nemlig finde en præ-installeret applikation kaldet “Overfør mine data” og præcist som navnet indikerer, kan den assistere dig, hvis du ønsker at flytte data fra din gamle telefon over på din nye Windows Phone baserede smartphone.

Sådan gør du

Der kræves heldigvis ingen større doktorgrad i IT, for at benytte “Overfør mine data” applikationen, faktisk kan hele processen skæres ned i 3 simple trin.

1. På din Windows Phone, skal du finde og åbne applikationen “Overfør mine data”, når applikationen er åbnet, vil du få en kort beskrivelse om applikationen og dens funktion, der indebærer overflytning af kontakter fra din gamle til din nye telefon.

Kort introduktion til applikationen
Kort introduktion til applikationen

2.  Når du har læst beskrivelsen og forberedt dig på processen, der godt kan tage nogle minutter, afhængigt af hvor mange kontakter der skal flyttes, så skal du klikke på “fortsæt”. Her vil du blive bedt om at tænde for telefonens bluetooth funktion, da det nemlig er ved hjælp af bluetooth teknologien at kontakterne bliver sendt.

Nu skal du tænde for bluetooth og finde din gamle telefon
Nu skal du tænde for Bluetooth og finde din gamle telefon

3. Når din Windows Phone har fundet din gamle telefon via bluetooth, bliver du bedt om at vælge hvilken data du vil have flyttet. “Overfør mine data” applikationen er lavet med henblik på at flytte kontakter, men det er faktisk også muligt at få sendt dine gamle sms’er over på din nye Windows Phone. Efter du har valgt hvilken data du vil have med dig, skal du blot afslutte processen ved at trykke på “start”, hvorefter telefonerne vil begynde dataudvekslingen.

Sidste skridt, er at vælge hvilken data, du vil have med dig
Sidste skridt, er at vælge hvilken data, du vil have med dig

Når du har gennemført den simple 3 trins guide, så vil kontakterne automatisk ryge ind i telefonbogen på din nye Windows Phone. Hvis du også har valgt at flytte sms’er over på din nye smartphone, så vil de automatisk lægge sig ind i besked applikationen på din Windows Phone telefon.

Mere til historien

Det er også muligt at få gamle kontakter med over på din nye telefon ved at benytte såkaldte cloud-tjenester som Google, hvor dine kontakter automatisk vil blive gemt online i “skyen”. Men “Overfør mine data” applikationen, der er indbygget i Windows Phone er et perfekt værktøj, hvis du ikke ønsker at gemme dine kontakter på en internettjeneste.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer