iPhone 6 er den mest holdbare iPhone

5

iPhone 6 og 6 Plus er de mest holdbare iPhones nogensinde viser en amerikansk test. iPhone 6 klarer sig bedre end Samsung Galaxy S5.

squaretrade_iphone6-breaktest
Se testresultaterne af testen fra Square Trade.

iPhone får ofte skyld for at være dårligt konstrueret, og i bybilledet møder man ofte personer, der hiver en iPhone op af lommen med en flækket skærm eller hvor andre dele ikke længere fungerer.

Ikke desto mindre viser en omfattende test, udført af det amerikanske elektronik-forsikringsselskab Square Trade, at iPhone 6 er den mest holdbare iPhone. Den ligger også højere i testresultatet når den sammenlignes med Samsung Galaxy S5.

Testene er udført på otte forskellige parametre som glidetest, faldtest, greb, vægt, vand m.fl.

Ifølge Square Trade kommer iPhone 6 med 4,7 tommer skærm ud med risikofaktor fire på en skala ud af 10. 10 betyder høj risiko for at gå i stykker. 1 er laveste risiko.

iPhone 6 Plus klarer fladtesten lidt dårligere end iPhone 6, og greb, vægt og størrelse er med til at trække karakteren yderligere ned.

De nye iPhones klarer sig samlet set bedre end iPhone 5S og de tidligere iPhones, oplyser Square Trade, der yderligere noterer, at Apples nye smartphones har bedre testresultater end mange Android-telefoner som f.eks. Motorola Moto X og HTC One.

Anmeldelser: Så god er iPhone 6

Video: Se hvordan testene udføres

Mere til historien

Op til offentliggørelsen af iPhone 6 og 6 Plus blev der på rygtebasis talt meget om safirglas på fronten, men rygtet holdt ikke vand. Det eneste sted der er brugt safirglas på de nye iPhones er over kameralinsen.

Læs også:
De billigste iPhone 6 priser

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer