Asus Zenfone 2 – først med 4 GB RAM

10

Asus har præsenteret Zenfone 2 med 64-bit Intel processor, lynladning og verdens første smartphone med 4 GB RAM.

Asus er blandt verdens førende bundkort-producenter og har derfra haft megen samarbejde med processor-producenten Intel, hvilket måske også er derfor, flere af Asus’ produkter nu kommer med Intel processorer i sig.

Asus Zenfone 2
Asus Zenfone 2 (Foto: Asus.com)

Trenden startede allerede hos Asus sidste år i deres tablet-produkter, men også udvalgte smartphones har haft glæden af Intel samarbejdet. Nu kommer Intel også med i deres nyeste produkt, Asus Zenfone 2, som netop er blevet præsenteret under dettes års CES messe.

– CES 2015: LG G Flex 2 – ny sci-fi smartphone

Asus Zenfone 2 har en meget smal ramme omkring den 5,5 tommer store skærm, kun 3,3 mm omgiver telefonen fra skærm til ydre ramme. Det betyder, at skærmen i Zenfone 2 udnytter hele 72 procent af telefonens fysiske størrelse.

Skærmen er udstyret med Gorilla Glass 3, Full HD opløsning og anti-fingeraftryk, hvilket beskytter skærmen, gør den mindre modtagelig over for fedtede fingre og giver Zenfone 2 en pixeltæthed på 403 PPI.

Mest interessant ved produktet er nok dens 64-bit quad-core processor fra Intel med fire kerner på 2,3 GHz, samt hele 4 GB RAM, hvilket er verdens første smartphone med den mængde. Ifølge ASUS vil overstående, sammen med en kraftig grafikprocessor, give uovertruffen flydende oplevelser i systemet, der kører på Android 5.0 Lollipop, såvel som i grafisk krævende applikationer.

TEST: Asus Transformer Pad TF303CL

Asus Zenfone 2 er dertil udstyret med 13 megapixels kamera, 5,0 megapixels frontkamera, dual-SIM, MicroSD slot og et 3.000 mAh batteri der ikke kan udskiftes.

Selvom Zenfone 2 kører med Android 5.0 Lollipop, så har Asus, som langt størstedelen af smartphone-producenter, valgt at ligge en tilpasset brugerflade oven på Android. Hos Asus hedder brugerfladen ZenUI.

ZenUI er i Zenfone 2 blevet opdateret, med nye muligheder for funktioner. Blandt andet er der en lang række tilpasningsmuligheder til brugerfladen samt en række sikkerhedsforanstaltninger.

Galleri med Asus Zenfone 2

 – Følg vores dækning af CES 2015 her

Mere til historien

Det er endnu uvist om Zenfone 2 kommer i handlen i Danmark. Tidligere har det været selskabets Padfone-produkter der har ramt de danske butikshylder, om end det aldrig rigtigt er lykkedes Asus at komme ind i varmen hos de danske teleforretninger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer