LG G Flex 2 - ny fleksibel smartphone

LG G Flex 2 er tyndere, smallere, lettere og på næsten samtlige punkter bedre end sin forgænger.

CES 2015 er knapt begyndt. Alligevel står producenterne i kø for at præsentere forbrugerne for nye innovative produkter. På dette års CES, har LG præsenteret en efterfølger til den innovative LG G Flex.

LG G Flex 2

LG G Flex 2 (Foto: LG Presse)

LG G Flex 2 er blevet tyndere, smallere, lettere og mindre i højden end sidste års model, blandt andet via en mindre skærm, der alligevel måler 5,5 tommer. Det kurvede design bringer mikrofonen tættere på munden, og det skal resultere i endnu bedre samtalekvalitet.

- Følg vores dækning af CES 2015 her

Designet er blevet stærkere, LG lover 30 procents stærkere ydre, hvilket betyder at G Flex 2 er mere fleksibel end tidligere og bedre kan modstå tab. Dens kurvede skærm gør, at G Flex 2 måler 9,4 mm i tykkelsen, i normal tilstand. Ligges der pres på G Flex 2, således den bliver flad, er enheden kun 7,1 mm tyk.

LG G Flex 2’s skærm er som nævnt blevet mindre, men ikke ringere. Bag glasset gemmer sig en 5,5 tommer forbedret P-OLED skærm, med 1920 x 1080 pixels opløsning. Det resulterer i en pixeltæthed på 403 PPI. Glasset er blevet 20 procent stærkere, end sidste års model, hvilket betyder mindre risiko for brud.

WEB-TV: LG G Flex - se testen her

LG G Flex' selvhelende bagside er blevet udviklet til endnu hurtigere at ”hele”, i stedet for minutter, er tiden blevet nedsat til sekunder, fortæller LG fra scenen i Las Vegas. Ifølge LGs pressemeddelelse, er tiden helt nede på fem sekunder.

Med stærkt ydre følger stærkt indre

LG har ikke sparet på hardwaren i G Flex 2, Qualcomms helt nye Snapdragon 810 processor med otte kerner, på hver op til 2 GHz i hastighed og grafikprocessoren Adreno 430, skal give G Flex 2 kræfter nok til at håndtere enhver fremlagt opgave. Dertil hører 2 GB RAM og 16 GB eller 32 GB intern hukommelse.

Kameraet har ligesom processoren fået et nyk op og leverer nu 13 megapixels med laserfokus, dual-blitz og ny avanceret optisk billedestabilisator. Frontkameraet er på 2,1 megapixels og som på forgængeren har den en selfie-feature, der via håndtegn giver signal til at tage et billede.

LG lover forbedret batteritid i G Flex 2, selvom kapaciteten er skrumpet til 3.000 mAh. Dog har LG tilføjet lynopladning, med op til 50 procent batterikapacitet, på under 40 minutter.

I en pressemeddelelse fortæller Kristoffer Ejebo, nordisk produktspecialist for mobiltelefoner hos LG Electronics, ”G Flex 2 vil appellere til forbrugere, som både vil have den nyeste teknologi og samtidig ønsker at skille sig ud fra mængden og turde prøve noget anderledes. I G Flex 2 har vi forfinet konceptet yderligere og skabt en ægte supertelefon med innovativt, ergonomisk design og hardware i høj kvalitet.”

Galleri med LG G Flex 2

LG G Flex 2 kommer til salg i Danmark i løbet af første kvartal, pris og tilgængelighed er endnu ikke offentliggjort, men MereMobil.dk følger op på dette.

Detaljerede specifikationer for LG G Flex 2

 • Octa-core Snapdragon 810 processor, 4 kerner på 1,5 GHz plus 4 på 2,0 GHz.
 • Adreno 430 grafikprocessor
 • 5,5 tommer P-OLED skærm
 • 1920 x 1080 pixel, 403 PPI
 • Corning Gorilla Glass 3
 • 16 GB / 32 GB intern hukommelse
 • 2 GB RAM
 • MicroSD op til 128 GB
 • 13 megapixel kamera med laser autofokus samt optisk billedestabilisering
 • 2,1 megapixels front kamera med selfie features
 • LTE Cat6, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
 • NFC, Bluetooth 4,1, DLNA, GPS og GLONASS
 • 3.000 mAh batteri, kan ikke udskiftes
 • Android 5.0.1 Lollipop
 • 146,8×75,4×7,1-9,4 mm
 • 152 gram
 • Micro-SIM

Mere til historien

LG G Flex 2 bliver fra salgsæsken leveret med Android 5.0.1 Lollipop, brugerfladen er dog stadig LGs egen tilpasning af Android. G Flex 2 kommer i to farver; Platin Silver og Flamenco Red.

LG’s fleksible OLED TV er klar på hylderne

LG lancerer nu verdens første fleksible OLED TV, som kan skifte form fra flad til buet. Se pris og tilgængelighed her. 

(mere…)
Skal du have en smart-vaskemaskine? Test af LG's vaskemaskine med smarthome-funktion

SMARTHOME: Jeg har testet topprodukterne inden for smartvaskemaskiner fra LG. Jeg er både imponeret og skuffet.

(mere…)
LG Tone - nyt spændende in-ear headset

Headsettet LG Tone har aktivstøjreduktion og en opladeæske, der kan fjerne bakterier.

(mere…)
Husker du LG? Innovativ og katastrofal

FARVEL LG: Mobilindustrien har mistet en spiller, der til tider skabte innovative produkter, men som også sendte mobilafdelingen på overarbejde.

(mere…)
LG smider håndklædet i ringen – færdig med smartphones

LG har officielt meldt ud, at de ikke længere vil producere smartphones. Nu lukker LG mobilafdelingen helt ned.

(mere…)
LG overvejer at lukke mobilafdelingen

RYGTE: Det tyder på, at LG har sat smartphone-lanceringer på pause og overvejer kraftigt om mobilafdelingen helt skal lukkes ned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram