LG G Flex – se testen af verdens første fleksible smartphone

Web-TV: Kom tæt på LG G Flex. Se hvor meget den kan bøjes, og oplev hvordan den selvhelende bagcover virker.

LG G Flex er verdens første fleksible smartphone, men det er kun begyndelsen. Ifølge LG skal vi regne med, at fremtiden også vil byde på både bøjelige og foldbare telefoner.

G Flex har en 6-tommer skærm, der buer en lille smule, og altså samtidigt kan flekse en lille smule. Det er fantastisk innovation, men i dagligdagen er den største gevinst nok, at skærmen ikke smadres, hvis man skulle være så uheldig at sætte sig på den.

Ved visning af film, f.eks. via Netflix er billedet fantastisk flot, og skærmens krumning gør, at man næsten suges ind i billedet. Ved almindelig brug giver den let buede skærm ikke den store gevinst.

Desværre har LG ikke sat en Full HD skærm i dette produkt, og det ses. Grafikken er ikke nær så flot, som vi ser det på andre af markedets topmodeller.

Nye software-funktioner

LG G Flex har en række lækre software-features, som det er let at blive afhængig af.

Stortest: Læs hele anmeldelsen af LG G Flex

Eksempelvis Klipsbakken der gør det muligt visuelt at vælge mellem tekster eller billeder, der er kopieret fra andre steder i mobilen. Dette udvidede clipboard kan desuden indeholde mange kopier og ikke blot en enkelt, som det normalt er tilfældet, når der kopieres på en smartphone eller computer.

G Flex har også understøttelse af multivindue-funktion, og LED-dioderne kan programmeres så bestemte kontaktpersoner, blinker i udvalgte farver, når telefonen ringer.

LGs fleksible phablet er først med et selvhelende bagcover, hvor ridser af sig selv skulle kunne forsvinde. I vores tests har vi oplevet det fungere, men bestemt også det modsatte. I ovenstående web-TV indslag kan du se et af vores mislykkedes forsøg.

Web-TV: LG G Flex – se tre små tips

God telefon med godt kamera

LG G Flex er en god telefon med høj ydeevne og en 13 megapixels kamera, der tager ganske flotte billeder. Det største problem ved kameraet er, at det ikke har optisk billedestabilisering (OIS).

I testperioden oplevede vi flere gange, at batteriet kun var halv brugt ved sengetid, selvom der blev trukket mange veksler på det i løbet af dagen. Batteriet er i øvrigt verdens første kurvede af sin slags.

Tastaturet er produktets største ulempe – jeg blev aldrig gode venner med det. En god nyhed for mange er, at LG har indlagt et T9-tastatur som en mulighed, uden der kan downloades alternativ software.

LG G Pro 2 – phablet med 5.9 tommer skærm

G Flex ender i vores test på 5 ud af 6 stjerner.

Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram