Sony Xperia Z2 – ny flagskibsmodel fra Sony

0

På et pressemøde til Mobile World Congress har Sony offentliggjort deres nye flagskibsmodel – Xperia Z2.

Sony Xperia Z2 (Foto: Sony)
Sony Xperia Z2 (Foto: Sony)

Sony har netop offentliggjort deres nyeste flagskibsmodel til Mobile World Congress 2014. Der er tale om efterfølgeren til Xperia Z1 og den hedder som ventet Xperia Z2.

Sony Xperia Z2 – Sirius er lækket

Ligesom på de tidligere Sony Xperia Z1 og Z1 Compact produkter, så er der med Xperia Z2 endnu engang tale om en vandafvisende model. Foruden den er vandafvisnde, så har den også den nyeste skærmteknologi og nyeste processorteknologi, samt et kamera der kan filme i 4K.

WEB-TV: Sony Xperia Z1 Compact – se testen

– ”Med Xperia Z2 har vi taget Z-serien til et helt nyt niveau. En serie af allerede fantastiske mobiltelefoner er forbedret på alle punkter, hvilket har udmøntet sig i den nye Xperia Z2. Resultatet er en helt kompromisløs brugeroplevelse, der styrker Sonys førerposition inden for vandfaste smartphones yderligere,” udtaler Morten Johansen, Marketingschef hos Sony Mobile Danmark.

Xperia Z2 kommer en 5.2 tommer Triluminos skærm med X-Reality til mobile enheder, men til trods for den større skærm end forgængeren, så er den smallere end Xperia Z1.

Kameraet i telefonen er på 20,7 megapixels og kommer med G-objektiv og BIONZ-processor, hvilket giver farve og skarphed på billeder og film selv i dårlige lysforhold. Kameraet har også en ny slowmotionfunktion, der gør det muligt at skyde 120 billeder i sekundet.

WEB-TV: Sony: Lavpris skal ikke være dårlig kvalitet

I Xperia Z2 er en 2,3 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 801 processor med Krait CPU, samt Adreno 330 grafikkort, som giver ekstra strøm til krævende 3D-spil

Telefonen kommer med et batteri på 3.200 mAh og du kan forlænge batteriets levetid ved at benytte Sonys funktion STAMINA-tilstand, som lukker ned for processor og applikationer der kører i baggrunden, når skærmen er slukket.

Det er Android 4.4 KitKat, som ligger under motorhjelmen på den nye topmodel fra Sony.

Sony Xperia Z2 (Foto: Sony)
Sony Xperia Z2 (Foto: Sony)

Den første uge leveres Xperia Z2 med et gratis SmartBand, der er et armband, som kan holde styr på alt der sker i dit liv. Med SmartBand og Lifelog kan du holde styr på hvor mange skridt du går, hvordan du sover, hvor længe du har været på Facebook, hvilke sange du har lyttet til og hvor du var, da du tog et bestemt billede.

Web-TV: Mere om Sony SmartBand

Xperia Z2 kommer i farverne sort, hvid og lilla og forventes at lande i de danske butikker i starten af april måned. Du kan se prisen for den nye topmodel her.

Mere til historien

Foruden Xperia Z2 har Sony også præsenteret deres nyeste tablet, nemlig Xperia Z2 Tablet. Denne er også vandtæt og ifølge Sony selv, så er der tale om markedets tyndeste og letteste 10 tommer tablet.

Læs også:
Sony solgte 10.7 mio. smartphones i sidste kvartal

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer