Samsung Galaxy S6 kommer måske i to versioner

0

Rygte: Rygtebørsen er stået op. Nyheden i dag handler om, at Samsungs kommende flagskib, Galaxy S6, vil måske komme i to versioner.

Flere og flere medier er allerede begyndt at spekulere i den kommende flagskibstelefon fra Samsung, som formodes kommer til at hedde Galaxy S6.

Samsung Galaxy S6 konceptdesign / mockup. Kilde:  http://www.samsungalaxys7.com
Samsung Galaxy S6 konceptdesign / mockup. Kilde: http://www.samsungalaxys7.com

Allerede nu er flere specifikationer formentligt blevet lækket, og det er ikke småting Samsung har os i vente, hvis rygterne skulle holde vand.

Meldinger om QHD opløsning (2560 x 1440 pixels), octa-core processor og 20 megapixels kamera, er allerede ude på det lune internet. Tidligere rygter har også meldt om et design lavet helt fra bunden, afvigende fra hvad vi tidligere har set i Galaxy S-serien.

De nyeste rygter vil dog mene anderledes, i hvert fald hvis vi skal tro dem fra Buisnessinsider.com. Her meldes der om, at Samsung vil præsentere to versioner af den kommende topmodel.

– Samsung Galaxy S6 skal være helt ny

Den ene vil have et unibody-design af metal, hvilket vi tidligere har set være en succes for både HTC med One produkterne og Apple, med iPhone 5, iPhone 6 samt iPhone 6 Plus.

Den anden model som rygterne vil vide kommer, vil have et ”edge design” som det allerede er set på Samsungs egen Galaxy Note Edge. Her har skærmens ene side en afrundet kant, som går delvist om på siden af telefonen og giver en række nye funktioner til telefonen.

 

Samsung har tidligere også leget med aluminium-designet. Galaxy Alpha var deres første resultat heraf, hvilket ifølge anmeldere, heriblandt MereMobil.dks egen John G., var en meget kærkommen og positiv udvikling, som du kan læse om i hans anmeldelse. Også Samsung Galaxy A7, der senest er præsenteret, har unibody-design.

Mere til historien

Ifølge flere kilder, havde Samsung under dette års CES 2015, en prototype af den kommende topmodel med til samarbejdspartnere og nøgle-relationer, for at vise hvad der er i vente, samt vække teleoperatørernes nysgerrighed.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer